reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

rosmerta, no ja nie mówię, żebyś się głodziła, bo przecież nawet w odchudzaniu nie o to chodzi, ale właśnie czytam ile kosztuje ta kuracja herbalife i się za głowę złapałam:baffled: Nigdy nie stosowałam ani DC ani herbalife, ale kiedyś zakupiłam sobie jakiś koktajl truskawkowy tego typu i miałam go stosować zamiast np. kolacji, niestety już po 3 dniach nie mogłam na to patrzeć, jakoś nie chciało mi to przez gardło przejść. Na mnie działa dieta o niskim indeksie glikemicznym i tego się trzymam:tak:Nie trzepie zbytnio po kieszeni, a efekty są wystarczające:tak:

reklama
Karolina i rosmerta jak efekty diety?

U mnie na razie nie ma czym sie chwalic. Kilka kilo mniej jest, ale jak na razie nie widze tego - troche czuje po ubraniach, ale to nie zadowala mnie. Chudne chyba jak zwykle nie tam gdzie trzeba czyli w tylku i piersiach. Brzuch ciezko schodzi. Staram sie cwiczyc, ale nie zawsze mi wychodzi. Kurcze.
Rosmerta, ja jakies 14 lat temu stosowalam Herbalife (przez 2 tyg) i bardzo mi pomogl. Udalo mi sie nawet sporo zrzucic i to byl wstep do racjonalnej diety. W sumie schudlam okolo 10 kg i te kilogramy nie wrocily, az do momentu po porodzie. Teraz trudno mi zrzucic nawet kilogram, ale teraz juz taka mloda nie jestem jak wtedy, hi hi.

Miśka, ja w grudniu tez kupilam sobie preparat zastepczy ''slimmm''. Chcialam zastepowac nim drugie sniadanie i kolacje. Podobnie jak Ty wytrzymalam kilka dni i dalam spokoj. Nie moglam tego przelknac, a do tego jak to pilam czulam jakby mi cos ''wyzeralo'' gardlo. Dalam spokoj. Teraz tez czuje ze najlepiej na mnie dziala np. dieta south beach, tylko brakuje mi owocow i chlebka niestety.

Karolina chlebek i owocki tylko przez pierwsze 2 tygodnie idą w zapomnienie na diecie sb, w II fazie już spokojnie możesz stopniowo wprowadzać:tak: Jak dla mnie ta dieta jest najskuteczniejsza:tak:polecam, bo daje niesamowite efekty, no i najważniejsze nie jest się na niej głodnym;-)

Karolina chlebek i owocki tylko przez pierwsze 2 tygodnie idą w zapomnienie na diecie sb, w II fazie już spokojnie możesz stopniowo wprowadzać:tak: Jak dla mnie ta dieta jest najskuteczniejsza:tak:polecam, bo daje niesamowite efekty, no i najważniejsze nie jest się na niej głodnym;-)

Wiem, wiem.W zeszlym roku jakos na wiosne ja stosowalam i udalo mi sie ladnie schudnac. Teraz chyba tez sprobuje.

o matko jakie wy jesteście dzielne serio

ja powinnam powiedzieć słodyczom STOP i pewnie by poszło ok.ale nie potrafię codziennie zjadam podjadam to ciasteczko do kawy to ciasteczko od SZymka to lizaczek.

nawet magiczny CHROM nie pomaga - no chyba że bym go jadła non stop może:confused::confused::confused:

a teraz no proszę wcinam pomidorki koktajlowe w kształcie serduszka uwielbiam kocham jak narkotyk.

ja sie napaiłam na to Herbalife bo sistra męża 3 lata temu schudła na niej w ciagu 4 miesiecy ponad 15 kg i wygladała super, az po 2 miesiącach zaszła w ciążę:-D no i wiadmomo przybrała (ponad 20kg) teraz znowu sie zabrała za odchudzanie i mnie zaraziła tym, i zmobilizowała,:tak: próbowałam od niej ten koktajl i jest naprawdę smaczny a jak czekoladowy zrobi sie na ciepło to pyzne kakao wychodzi:tak: zobaczymy jak mi pójdzie, od czagos musze ruszyć, jak beda efekty to będę miała większą motywację i może przejdę na jakąś inną dietę:tak:

powodzonka wszytskim walczącym z kg:tak:

Dziewczyny gratuluję zrzucenia kilogramów!
A tym które startują życzę powodzenia i trzymam kciuki:-)

Ja się co prawda nie odchudza, ale od początku maja chodzę na rollmasaż. Super sprawa - relax i modelowanie ciała w jednym:)

reklama
dziekuję :-) ja narazie jadę tydzien ten koktajl i ubyło moze z 1/3 puszki, więc pewnie tak srednio na 3 tygodnie wystarcza jak sie pije go 2 razy dziennie:tak:

Do góry