reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

Hej. Ja tez jestem na etapie odchudzania :) diety nie opracowlam ale jem mniej,i za to jezdze na rolkach codziennie wieczorem. Poprawe widze zdecydowanie ale jeszcze waze 60kg przy wzroscie 161. moja normalna waga to 55kg takze jeszcze 5 :) Zycze powodzenia i wytrwalosci :)pozdrawiam

reklama
utyłam :angry::angry::angry: od jutra muszę się za siebie wziąść!!!!! ale nie wiem jak bo uwielbiam jeść!!! dziś upiekłam ciasto drożdżowe i zjadłam już pół blachy :zawstydzona/y: wstydddd
nie potrafię się powstrzymać
no i na liczniku 69,5
a było 67, 5 :crazy:

dziś dotarła waga :tak: i to co na niej się wyświetliło wpędziło mnie w mega doła , nie myślałam ,że jest aż tak źle :szok::wściekła/y::no: na dodatek mam pierwszy poporodowy okres który trwa, trwa i trwa :szok:
no nic to , od jutra dukan :tak: mam nadzieje ,że dam rade :-(

Aj w doooooope z tym wszystkim :wściekła/y: kolejny tydz za nami wiec wtoczylam sie na wage i co..... i dooopa ciagle 88kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jem czy nie, to i tak waga ta sama:wściekła/y:. Boziu! jak sie nienawidze:-(

piąty dzień na dukanie :-) puki co jeszcze wytrzymuje , ale dziś chyba jakiś kryzys :-( mam mega ochotę na słodkie :szok::no:

verita , gkvip to pewnie chwilowy zastój i waga znów zacznie spadać :tak: nie łamać się kobietki tylko trzymać dietę :tak:

reklama
Właśnie jem jogurt naturalny zcynamonem i słodzikiem:tak:
Polecam.
Mi zostały 4 kg do wagi sprzed ciąży, dzisiaj się wazyłam, w ostatim tygodiu spadło 1.5 kg. Ale do wagi spzed ciąży z Kubą jeszcze 9 kg, mam nadzieje, że dam radę.

dziewczyny często jest taki zastój, nie martwcie się.
ja pamietam jak byłam na dukanie, pierwsze leciały super kilogramki w dół, pożniej przerwa, byłam już zrezygnowana a następnie w cagu tyg. 4 kg poleciały więc róznie to jest. Wiadomo jak się ma @ jest zastój czy nawet dni płodne i trzeba się ważyć zawsze o tej samej porze, najlepiej rano na golaska:-D

Do góry