reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się :))

gratuluje spadków wagi :-) tak trzymać kobitki:-)

ja tez powoli do was dołączę , tylko na razie czekam na wagę bo stara się zepsuła i nawet nie wiem ile teraz ważę :tak: ale po wyglądzie w lustrze wiem ze dużo za dużo :-) najgorsze są uda i obrastający je cellulit :szok:
delikatnie zaczęłam już ćwiczyć , mniej jem i szukam odpowiedniej diety dla siebie :-)

trzymam kciukaski za dalsze zrzuty wagowe :-)

reklama
Gratuluję Wam spadków, ja w ciągu tygodnia mam 3,5kg ale na plusieeeeeeeeeee:no::no::no:nie wiem co się dzieje, ale czuję, ze hormony znowu mi wariują :( i najgorsze, ze ćwiczyć nie mogę, bo rana dalej otwarta.

Witam
My dzisiaj zaczynamy cwiczonka :tak: a do tego przyszly tabletki wspomagajace odchudzanie i tabletki na cellulit takze mogea zaczynac. Co do diety to poprostu mniej a czesciej i tyle. No moze z cukru zrezygnuje ale jeszcze decyzji nie podjelam bo dla mnie cukier to jak fajka dla placza.
Takze dzisiejsza waga z rana 88kg :-(przy wzroscie 173cm
kontrola za tydz:tak:

aga to coś rzeczywiście nie tak:-( ciekawe czemy tak się dzieje, może rzeczywiście hormony?! przecież nie siedzisz na pewno i nie jesz, a poza tym trudno jest przytyć tyle w tydzień, oby Ci sie unormowało:tak:

gkvip to powodzonka;-)

mi waga leci w dół, dzięki Dukanowi ale sie zastanawiam własnie czy to przez dietę nie czuje się tak żle, dzisiaj wreszcie weszłam w spodnie sprzed ciązy, wygladam jak wyglądam ale weszłam:-D

aga, to niemozliwe zebys przytyla w tydzien 3,5kg!!! musi Ci sie woda zatrzymywac w organizmie, polecam herbatki drenujace, mnie zawsze pomagaja, woda ladnie schodzi z organizmu i od razu na liczniku mniej

Dziewczyny ja tez się muszę odchudzić niby mam wagę jak przed ciążą ale przed ciążą nadawałam się na dietę. Muszę zwalić z 15kg.
Moim głównym problemem jest to, że jak się denerwuję to jem, jak mam doła to jem, jak się nudzę to jem...
Muszę sobie opracować jakąś dietę i się jej twardo trzymać:tak:

gkvip a powiedz jakie środki wspomagające stosujesz ??

Nic drastycznego i drogiego:tak:.
I tak na odchudzanie AsystorSlim - system odchudzania dwufazowego.
Bralam to wczesniej i mi sie sprawdzil tzn. zdecydowanie zmnieszyl mi laknienie, a jak cos jadlam to szybko czulam ze mam dosc. A i przemiana materi mi sie poprawila:tak:( szczegolnie na poczatku kuracji toaleta byla moja przyjaciolka a baczki nie odstepowaly mnie na krok:-D) oczywiscie nie trwalo to dlugo i po jakim czasie wszystko sie unormowalo:-D.

Do tego biore DETOCELL na cellulit - tego wczesniej nie stosowalam ale kumpela mowila ze warto brac przy odchudzaniu i ze u niej efekty bylo widac. Na opakowaniu pisza ze stymuluje przemiana materii, oczyszcza organizm i spala tluszczyk i uelastycznia skore. Takze zobaczymy.

A z jedzeniem to u mnie jest tak
Posilki dla siebie robie w ilosciach takich jakbym nie byla na diecie, klade na talerz po czym dziele na trzy czesci.
Pierwsza idzie dla mezusia (a jak go nie ma to do lodowki)- daje mi to poczucie jaka ja dobra jestem bo sie dziele:-D, druga dla mnie, a trzecia idzie do smieci (co by nie kusilo:-D). Ta technika sprawdzila sie ostatnio wiec i teraz ja stosuje:-D

Ostatnia edycja:
właśnie zastanawiam sie nad tym DETOCELL nie ma wiele opini na jego temat, a ja wcześniej stosowałam linea fitness i mi też się sprawdziła ale ja wtedy dużo ćwiczyłam, chyba jednak się skuszę na ten asystorslim :))

Dzięki :-)

reklama
gkvip z twoją metodą mam jeden problem...nie wiem jak można wyrzucać jedzenie do śmieci :eek:
Mnie nauczono zjadać wszystko z talerza (nie z biedy, ale z szacunku do jedzenia), nigdy nieczego się u nas nie zostawiało. Mozna było mniej nałożyć, ale trzeba było zjeść wszystko i wyrzucania do śmieci sobie nie mogę wyobrazić. NIe możesz zostawiać mężowi 2/3 ?? :sorry:

Do góry