reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

Niezapominajka niestety zeby miec efekty dlugoterminowe to trzeba byc wytrwalym. Nie ma innej opcji. Trzeba mniej a czesciej jesc plus cwiczyc. Jesli jesz rzadko to organizm oszczedza a my tyjemy .

reklama
Mamina i co dostałaś jakąś sensowną dietę czy nie bardzo?
Może sama się skuszę?
Ja od porodu stoję na wadze ale mam wrażenie, że brzuch to mi rośnie z nie spada...:-D

Kolejny dzień przed nami :-)

Dzisiaj nie wytrzymałam i weszłam na wagę. W ciągu 7dni schudłam 2 kg :-) Może nie dużo, ale ważne że w ogóle :tak: Gdybym tak chudła tyle co tydzień, to byłabym zadowolona, i o efekt jojo trudniej :-) Zresztą dziwię się ze nie przytyłam...tyle jem :szok: :-D:-D

korci mnie ta dieta dukana,bo wiem ze sie ladnie chudnie tylko boje sie jej troche. tu jest taki artykul o niej i nie wyglada to dobrze
Wady Diety Białkowej | Zapoznaj Się Z Niebezpieczeństwami

ja to chyba jednak bede stosowac MŻ;) czyli 1000 kcal...najtansza dieta bo jem co chce a chudne i nie wydaje kupy kasy tyle ze musze czekac do konca karmienia a ja juz sie patrzec na siebie nie moge. od tygodnia robie brzuszki znowu ale zaczela mnie dzisiaj blizna palic wiec chybasoebie daruje jeszcze na jakis czas:/

A ja mimo ze kg po ciazy nie zostały do idealnej wagi tez mi daleko tak wiec podpinam sie pod watek ;)

Waga przed ciążą: 63kg
Waga na dzień porodu : 75kg
Waga na dziś 60 kg
Waga do której dąze 53/4 kg
Wzrost: 1.67
Do zrzucenia 6 kg

Jak to zrobie to nie wiem po weekendzie zaczynam ostro cwiczyc... co do jedzenia niestety mam malo czasu na jedzenie co nie jest dobre... no i nie moge jesc bialka bo maly ma nietolerancje laktozy...Waga od 7 tyg stoi w miejscu - zatrzymala sie 3 tyg po porodzie mimo ze karmie piersia. Nie jest zle...przeraza mnie troche skora na brzuchu i celullit ;//

Ja dzisiaj też się ważyłam. Waga 66 kg czyli ok -2 kg w ciągu tygodnia. Ja zamiast pieczywa jem dużooo zupy. Marcel musi codziennie zjeśc zupkę na obiad więc gotuję wielki gar i tak sobie podjadam.

reklama
byłam wczoraj u gina i zaskoczył mnie tekstem że już od dawna mogę ćwiczyć nawet jak jestem po cesarce a ja się bałam :(
no i się nie zważyłam :((, nie wiem ile ważę :((
je też jem mało ale ja nie karmię piersią !!! najgorsze jest to że mało piję wody !! a to najważniejsze przy odchudzaniu nioo i nie zjadam śniadania do 30 min po wstaniu co też jest ważne

Do góry