reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się :))

To ja wam kurde tego smażonego zazdroszcze!!! Bo jak zjem coś zmażonego to zaraz mnie żołądek ostro boli i kolki mam:eek: Z Oliwki się śmieje bo jak Ala je obiad to ona tak patrzy na tego kotleta że szok i ślinnnna jej leci:-D bosko to wyglada:-)

reklama
Szybki raport: od 1ego zgubione 3.5kg ....ujedrniam sie klasami spinu, stepu,pilates i body tonning 3-4razy na tydzien. Podjadam jesli musze tylko bialkowe rzeczy i surowe warzywa i owoce. Czasem suszone owoce i zelki. Ps ciagle 17kilo do zrzucenia :/

Mi po ciąży zostało jeszcze 7kg, a teraz przestałam karmić piersią więc boje się, że nie tylko się waga zatrzyma a jeszcze wzrośnie:-(

wiecie co? u mnie tez wagowy zastój....wciaz 75kg, ale....centymetry lecą :szok: ostatnio nie wchodziłam w pewne spodnie a teraz się zapięłam :-D a inne leca mi z tyłka :-p

Także te zastoje nie sa takie złe jak tłuszcz się spala :tak: Wierzę, ze niedługo i waga ruszy..u Was też :-)

Kurcze ja to mam problem z zachowaniem diety teraz. Mały miał od drugiego tygodnia problemy z brzuchem, a od 4 tyg. regularne kolki i byłam na drakońskiej diecie przez to. Teraz parę dni nie karmię piersią i ciężko mi się powstrzymać, żeby nie jeść ulubionych (czyt. tuczących) rzeczy....:no:

reklama
mamina u mnie też 16 do zrzucenia :tak: A jak to jest z tymi ćwiczeniami - można karmiąc piersią iść na siłkę? Bo chcemy się zapisać z psiapsiółą.

Ja dzisiaj w ramach ostrej diety zjadłam dwie porcje lodów caffe latte :rolleyes2: Ale to dlatego, że ciągle nie było czasu na zakupy (dopiero dzisiaj jedziemy), a ja zauważyłam, że jak nie przygotuję sobie wcześniej jadłospisu którego będę się trzymać, to jem co mi w ręce wpadnie...

Do góry