To ja wam kurde tego smażonego zazdroszcze!!! Bo jak zjem coś zmażonego to zaraz mnie żołądek ostro boli i kolki mam Z Oliwki się śmieje bo jak Ala je obiad to ona tak patrzy na tego kotleta że szok i ślinnnna jej leci bosko to wyglada:-)
reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Szybki raport: od 1ego zgubione 3.5kg ....ujedrniam sie klasami spinu, stepu,pilates i body tonning 3-4razy na tydzien. Podjadam jesli musze tylko bialkowe rzeczy i surowe warzywa i owoce. Czasem suszone owoce i zelki. Ps ciagle 17kilo do zrzucenia :/
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
snoopy fajne masz suwaczki - kradne
veritaserum71
Fanka BB :)
wiecie co? u mnie tez wagowy zastój....wciaz 75kg, ale....centymetry lecą ostatnio nie wchodziłam w pewne spodnie a teraz się zapięłam a inne leca mi z tyłka
Także te zastoje nie sa takie złe jak tłuszcz się spala Wierzę, ze niedługo i waga ruszy..u Was też :-)
Także te zastoje nie sa takie złe jak tłuszcz się spala Wierzę, ze niedługo i waga ruszy..u Was też :-)
Kurcze ja to mam problem z zachowaniem diety teraz. Mały miał od drugiego tygodnia problemy z brzuchem, a od 4 tyg. regularne kolki i byłam na drakońskiej diecie przez to. Teraz parę dni nie karmię piersią i ciężko mi się powstrzymać, żeby nie jeść ulubionych (czyt. tuczących) rzeczy....
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
mamina u mnie też 16 do zrzucenia A jak to jest z tymi ćwiczeniami - można karmiąc piersią iść na siłkę? Bo chcemy się zapisać z psiapsiółą.
Ja dzisiaj w ramach ostrej diety zjadłam dwie porcje lodów caffe latte Ale to dlatego, że ciągle nie było czasu na zakupy (dopiero dzisiaj jedziemy), a ja zauważyłam, że jak nie przygotuję sobie wcześniej jadłospisu którego będę się trzymać, to jem co mi w ręce wpadnie...
Ja dzisiaj w ramach ostrej diety zjadłam dwie porcje lodów caffe latte Ale to dlatego, że ciągle nie było czasu na zakupy (dopiero dzisiaj jedziemy), a ja zauważyłam, że jak nie przygotuję sobie wcześniej jadłospisu którego będę się trzymać, to jem co mi w ręce wpadnie...
Podziel się: