Pianistka - oto przepis(...)
Dzieki ana, zrobie jak tylko uda mi sie dostac to odtluszczone kakao (swoja droga jakie stosujesz? moze w sklepie polskim sprawdze?) i odtluszczone mleko w proszku
A z czym ta nutelke jesz? Ona zastyga w kawalkach? Czy wychodzi rzadka i sie je lyzeczka?
Hej:-)(...)Pianistka, powiem Ci, że wyszły super!!I bardzo smakowały nie tylko mi, ale i mojemu S.:-)(...)
Super, bo wygladaja apetycznie, moze zrobie na dniach. A dawalas mozarelle?
aaa dziewczyny zaraz rabne ta dieta chyba, znowu sie dzisiaj pokusilam na rybke w panierce smazona na oleju;/;/;/ niedobrze mi teraz po niej, a maz wlasnie jest w kuchni i jakas salatke robi i jak tu byc na diecie?? Jeszcze mi powiedzial:" Mam nadzieje, ze bedziesz jadla i nie chce slyszec ze gruba jestes" no i co Wy na to? AA nie mam juz sily, schudlam tyle ile chcialam a cos mi odbija, jak zjem cos wiecej to wydaje mi sie ze wygladam juz jak slon
mam dosc...
No cos ty, nie daj sie zwariowac
Czasem ciezko odmowic, zreszta kazda miala juz tu chyba taka sytuacje
od jednego kawalka nie przytyjesz tyle, ile schudlas wiec sie nie martw, zeby twoj mezczyzna nie pomyslal ze wpadlas w dietetyczna obsesje bo wtedy to ci bedzie ciagle cos podsuwal
Ja swoja droga wczoraj sie skusilam na wino u znajomych i tez mialam wyrzuty, po co na co i dlaczego? hehe, no ale bylo milo i tak wyszlo
W ogole zaczelam sobie coraz bardziej poblazac, a tu kesa wezme od meza jak sobie cos zrobi, a tu lyka soczku, jak tak dalej pojdzie to nigdy nie dotrwam do fazy III.
O kurde, ta dietetyczka sie az prosi zeby jej ta buzke zamknac. Dziwie sie, ze dziewczyna ktora tyle schudla jej nie dogadala i byla na tyle cierpliwa i kulturalna. Dla tej dziewczyny to musialy kompleksy odejsc po takim spadku, czuje sie pewnie jak nowo narodzona, a babka wyjezdza z takimi tekstami. Co ona tam nawiazywala o kobietach w ciazy? Moim zdaniem kobieta w ciazy nie powinna stosowac tej ani zadnej innej diety, tak samo ludzie slabi na zdrowiu, starsi itp. Same ogolniki w tym wywiadzie. Dobrze, ze nie obejrzalam go jak nie mialam pojecia o diecie, po takim wywiadzie na pewno bym jej nie rozpoczela, masakra.
Ja dzis na PW, na sniadanko mialam serek wiejski z wedzonym filetem z indyka i rzodkiewka w lodeczkach z papryki, mniami, polecam! Papryka zastepuje jakby pieczywko i wszystko sie tak fajnie komponuje
Na obiad mial byc bogosik, ale chyba nie zdaze zrobic wiec poszukam czegos innego.
No i teraz za mna chodzi ta wasza nutelka i ptasie mleczko
hmmm