reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Hej dziewczęta.Podczytuje ten wątek i tez się tak zbieram zbieram i dzisiaj się wzięłam za siebie. Julcia juz roczek skończyła a ja nadal mam 4 kg do rzucenia:):):| zaczynam również :) Mam nadzieję, że mnie przygarniecie:)

reklama
Anawawka trzymam kciuki!!! :) co tam dziś jesz?
Martuska witaj!!!! czemu do nas nie zagladasz?

a u mnie od wczoraj 0,4 kg mniej :) coraz bliżej!!!

Pochłonęłam rano 2 jajka na miękko z trzema plastrami szynki, kawkę ze słodzikiem, następną kawkę już też wciągnęłam.
Na dziś mam jeszcze w planach : wczorajszy kawałek kurczaczka w ziołach, naturalny jogurt, kefirek naturalny, pół kostki białego serka , szczypiorek, 2 plasterki szynki, na obiad kurczak z sosiku czostkowym, na kolację jeszcze myślę, ale możliwe, że jajka.

pamiętaj ze zskrobii nie wolno na uderzeniówce - tak w razie gdyby to ciasto bylo z nia .
wstaw sobie suwaczek wagowy- latwiej bedzie obserwowac Twoje postępy!!!!:)

Na razie muszę kupić sobie wagę elektorniczną, bo tą co mam to można sobie o kant.... tyłka rozbić.... przekłamuje do 2 kg.

Ostatnia edycja:
o matko to faktycznie niezły kłamca!!! :) Ja kupiłam elektroniczna w rossmanie- chyba 70 zł kosztowała. Moze w necie jest cos tańszego

anawawka powodzenia i wytrwałości !!!
martuska witaj wśród gubiacych kilogramy. 4 tlo nei duzo, więc napewno szybko schudniesz :)

a u mnie dziś kolejny szokujący spadek wagi !! czyli to jednak za malo mieska było !! no przedwczoraj i wczoraj jakąs nieznaczna "dwojeczkę" w wc wycisnęłam :D hahahaha

kończa mi się produkty białkowe w lodówce a zakupy dopiero w piatek. jutro caly dzień u Klaudzi więc wezme ze sobą serek cottage, z jaj na twardo i jogurt naturalny. Klaudzia obiecała jakiegos pysznego kurczaczka - już się nie mogę doczekac, bo od jutra warzywka !!

pytanko - jeśli mam do zrzucenia ponad 40 kg, i byłam 9 dni na uderzeniowej, to jak myslicie ile dni na przemian robic? 3-3, 5-5 czy 7-7?? co teoretycznie dało by lepsze efekty? jak widac jestem w stanie wytrzymac na samym białku dosc długo.

martolinka gratuluje spadku wagi !!! jeszcze tylko 2,9 kg do celu. juz tak bliziutko !!!

dzień 9 Faza I
śniadanko - 4 plastry szynki z piersi indyczej, 450 g jogurtu naturalnego, 50 g łososia

reklama
anadri ja stosuję 5/5 . I dziewczyny sobie chwala. Nie za krótko , nie za długo :) 7/7- to jednak trochę długo tydzień na samym białku dla organizmu . Takze polecam 5/5
GRATULUJĘ!!!!

Do góry