reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
laseczki a czy któraś ćwiczy????
ja od wczoraj skaczę na skakance i robię brzuszki bo się załamałam stanem swojej figury:-:)-(

Marta
3mam kciuki:-)

cześc kobietki.

to straszne ale od czasu porodu (rok temu) nie schudłam nic. waga pokazuje ... 100 kg :( a mama dopiero 28 lat. nigdy nie myslalam, ze mogłabym kiedykolwiek tyle ważyc. zaczynam przypominac własna mame, albo co gorsza juz sie w nią zamieniłam :(

czas podjąc drastyczne kroki, bo jak nic nie zacznę robic, to niedługo przestanę wychodzic z domu bo zabraknie mi sil na wstawanie z łózka.

o problemach hormonalnych pisac nie bede, bo nie ma sensu. kolejna wymówka na tak duża wage.

koniec z wymowkami!!!

poczytałam troszkę na tym watku i postanowilam ze od jutra rozpoczynam diete dunkana. mam gdzies na kompie wersje ebook ksiązki "nie potrafie schudnac", której nigdy nie przeczytalm. czas najwyzszy zaczac lekture. zeby tylko moj maly chorutki synek zasnal, to bede miala chwilke dla siebie.

postaram sie codziennie zdawac relacje z moich postępów. trzymajcie prosze kciuki !!

Anandri - ja też niedługo wskakuję na tą dietę, do marca mam ochotę wreszcie wleźć w ubrania sprzed ciąż, czyli w ubranka z 2007 roku.. :szok::szok:
Na 6 Weidera boję się wleźć po operacji przepukliny.... mam wrażenie, że najlepsze ćwiczenia to by były w wodzie...

anawawka w wodzie sa najmniej obciążające a jednocześnie wymagają dużego wysiłku. gdybym miala czas to od razu bym sie zapisała na aerobic w wodzie, ale niestety ... czasu wolnego nie mam nic ...
muszę zrobic sobei jakis plan dzialania, to moze uda mi sie zamiast spedzac godzine przed tv wieczorem, wskoczyc na zakurzony rower stacjonarny.
najgorsze jest to ze 2 sie przeprowadzamy i musze pakowac rzeczy. balagan w domu potworny, a moj maz leniuch nawet smieci nei chce wyniesc. kiedys myslalam, ze go sobie wychowalam. okazuje sie ze jest odwrotnie :|(

reklama
O i gdybym ja się mogła podłączyć ?? anawaw@poczta.onet.pl
Mam wprawdzie jego książkę, ale przepisy trochę jak z księżyca...
Wcześniej już też trochę czytałam na ten temat, badania sobie porobiłam i wiem, że mogę ją zacząć..... tylko wymiotę najpierw z domu wszelkie "pokusy" ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry