reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Dziunka właśnie a jak u Ciebie?

ja juz swoje utracone kg w Polsce nadrabiam :zawstydzona/y: Ale uwierzcie, ze wole je nadrobić wszystkie a nawet wiecej, zeby tylko juz żadnych stresów na razie nie było. W Polsce to nic nie mogłam jeść przez 9dni, dosłownie na sile coś i sama woda.

Kilolku gratulacje!

U mnie ok. Na razie bez rewelacji wagowych. Byłam dziś na spotkaniu z trenerką i wiem już dużo więcej :-D mam bardzo mocny kościec, wręcz idealną masę mięśniową. Jedynie nad tłuszczową muszę popracować. Mój cel to 8 kg :-) czyli oczekiwany efekt końcowy to 62 kg.

Myślałam że będzie trudno wdrożyć niektóre zasady a poszło jak z płatka :-) dziś wyszperałam kombiwar i zrobiłam zdrowy obiad dla całej rodziny, każdemu smakował :-) A stwierdził że będzie się ze mną odchudzał :-)

Piję 3 litry wody dziennie i ... żałuję że tak mało :-D kawę odstawiłam. Czuję się lekka i mam pełno energii. Nie wiem czy to efekt lżejszego jedzenia czy może nawodnienia ale chce mi się żyć :-) No i bez kawy a nie boli mnie głowa. Szok.

Mam nadzieję że wytrwam. Póki co jestem pełna zapału :-)

I dodam jeszcze że brzuch mi się zmniejszył! Już nie wygląda jak 9 miesiąc!

gratulacje, dziewczyny ależ wam zazdroszczę..
Dziunka, a co to za trenerka - gdzieś mi ten wątek uciekł..

Ja mam groupon taki, własnie musze go w kwietniu wykorzystać - konsultacja dietetyczna z analizą skłądu ciała, ustaleniem jadłospisu (tzn. u mnie raczej sugestii tylko co jeść, kiedy itp) i później dwie konsultacje kontrolne.

Ale u mnie problem jest gdzieś w głowie - no niestety, na obecnym etapie , szczególnie jak jestem w domu z dwójką dzieci to jest ciężko i stresująco i zajadam stresy :(. Normalne posiłki jem w fatalnych warunkach, na szybko, na stojącolub jedną ręką karmiac siebie a drugą Wojtka. A jak w domu są jakieś słodycze, albo ciasto to wyzeruj e je w ciągu jednego dnia.
Czuję że przytyłam, wolę nie sprawdzac bo i tak nie wiem w co się ubiorę na święta :(

To muszę Cię zmartwić bo dzisiaj czuję się masakrycznie :-( nie wiem czy to dlatego że jestem przed @, czy może z powodu niskiego ciśnienia, czy może ze zmęczenia bo dziś ostro działałam... Przyjechałam do domu, zjadłam i tak mi się bół głowy rozkręcił że myślałam że umrę. Położyłam się razem z Asią, spałyśmy dwie godziny. Potem już trochę lepiej się czułam, zaczęłam układać rzeczy do biurka i słabo mi się zrobiło i znowu ból głowy się rozkręca :-(
Zaraz prysznic i do łóżka.

Oby! Dziś trochę tej wody nie pilnowałam, tzn wypiłam ile trzeba ale nie w tych godzinach co trzeba... do 12 w sumie mało wypiłam, bo czasu nie miałam i zapomniałam, a powinnam mieć za sobą już jakieś półtora litra. Może stąd ten ból głowy czy co. Nie wiem. Idę spać :-D

reklama
Chociaż to Wielki Piątek stawiam szampana za pierwszy krok milowy - 8 z przodu!!

(tylko coś suwak nie działa dziasiaj. Powinno być 89,4)
th

Ostatnia edycja:
Do góry