reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja własnie wróciłam z aqua. na razie eksperymentuje z instruktorkami, tzn. chodze do różnych, żeby wybrać najlepszą dla siebie! już wiem, że do tej co dziś więcej nie pójdę, bo dziewczyna w ogóle się nie przykładała do tego jak ćwiczymy! ja to muszę czuć nad sobą bata! bo inaczej to se leżę i macham nogami :-D no i na bank godzina 17 nie jest dobrą porą, bo cały basen pełny! chyba najbardziej pasują mi godziny ranne i instruktorka jest wtedy fajna :-)

reklama
a właśnie dziunka caly dzien miałam zapytać jak twoja 6w? ale ciężko czy nie?
ja się zbieram i zebrać nie mogę. Obiecałam sobie od poniedziałku po chrzcinach ale przez ten ból to ledwo chodziłam tyle że zawsze znajdzie się jakis pretekst .....:wściekła/y:

Lotka
gdzies mi się obiło o uszy, zapewne na yt jak szukałam info o kręceniu, że dla efektu powinno się kręcić 20 minut dziennie ale mowa była o kole sportowym a nie narzędziu tortur. umiejętności szczerze zazdroszczę.

Oj ciężko, ciężko. Pierwsza seria wchodzi jak złoto, przy drugiej przy końcu już się pocę, trzecia ciężka. Na razie po 8 powtórzeń każdego ćwiczenia, nie wiem co to będzie przy końcu:-D

Kurde dziewczyny jak tak czytam to aż mi wstyd bo sama się zabrać za siebie nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niby gruba nie jestem ale dobija mnie brzuch który jest z deka flaczasty i jak więcej podjem to robi sie duży- dawniej było inaczej ale to było za nim dzieci urodziłam.

Chciałam się trochę poodchudzać i zaczęłam jakiś czas temu dukana................ale to nie dla mnie- najgorszy ten nabiał i jajka. No i teraz zastanawiam się nad dietą nie łączenia- mój mąż ją stosował i na prawdę działała- z 98 kg ma teraz 85-86 i zostały mu zdrowe nawyki np nie jada ziemniaków z mięsem, chleba z wędliną itp. tylko np mięso z sałatą a kanapki z serami i warzywami.

o mamajuli1 to ciekawa dieta co piszesz ........ jak ona sie nazywa, sa jakies strony o niej itp ?? Ja musze zaczac cwiczyc ten mój flaczek. Ogólnie nie narzekam. Nie jestem szprycha ale tez nie wylewa mi sie :-p
Tylko zeby mi sie chciało nad mięśniami popracowac :cool2:

MAMA nawet nie wiem jak się nazywa ale nie łączy się w niej węglowodanów z czymś tam, teraz nie pamiętam:confused: ale fakt faktem nie tylko mój tak fajnie zjechał z wagi, ale też jego kolega.

Są strony o niej, i chyba wystarczy wpisać dieta nie łączenia.
MAMA to tak jak mi żeby się chciało.:-D:-D
A i mój mąż wprowadził teraz nową zasadę żę słodycze jada tylko w weekendy, i faktycznie to działa. Też tak chcę tyle tylko że ja nie mam tak silnej woli jak on...........- wcięłam właśnie całą czekoladę z orzechami:szok::zawstydzona/y: pierwszy raz w życiu.

hahah mamajuli, u nas tak samo, slodycze w weekendy :-) do tej pory stosowalismy to tylko Tomciowi ;-)
a ta dieta chyba sie nazywa "rozdzielna"..
za dukana ja juz kiedys sie bralam, przerwalam jak mialam mroczki przed oczami i mdlałam... nigdy wiecej...

Bieganie działa;-)teraz daje radę już po 50 minut , ale biegam co drugi dzień (to spory wysiłek i czasu tez codziennie nie ma )Dobije do 60 minut i potem już będę biegać na odległość 10 km. Na wiosnę mam plan do półmaratonu się przymierzyć. Moja pupa robi się super :) wow;-)
ustawiłam sobie nowy suwak - zamierzam dobić do wagi z liceum. od poniedziałku zdrowe jedzonko i do dzieła

reklama
nie zauważyła różnicy . Udało się bez problemu. Odstawiałam po jednym karmieniu , odsuwałam w czasie. Tylko 2 razy musiałam lekko odciągać a dziś po nocy wcale. Choć mleko jeszcze jest

Do góry