reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
A więc tak - dietowo poległam. Tzn. tak trochę ;-) śniadania, obiad małe, ale wsunęłam wczoraj na kolację 2 kromki chleba orkiszowego z szynką:baffled: a u Marty 3-4 ciasteczka :zawstydzona/y: ale pocieszam się że przy moich ćwiczeniach nie trzeba stosować specjalnej diety. Jem na pewno i tak dużo mniej i dziś np. o 16:30 zjadłam obiad i do teraz nie jestem głodna więc MEGA sukces :-D

Ale ćwiczenia - dziś tylko dwie serie i na końcu byłam już spocona. Nie wiem co to będzie jutro bo dochodzi jeszcze jedna seria... ale czuć jak mięśnie pracują:tak: i mam nadzieję że wytrwam :-)

powodzenia dziunka!
ja po kolejnych zajęciach aqua :-) dziś inna instruktorka i jak dla mnie fajniejsze ćwiczenia były!
dietę też trzymam! od około 17.30 nie jadłam i nawet głodna nie jestem. pije dużo wody choć nie cierpię mineralnej ale mam duży zapał ;-)

Dziunka ja też trzymam kciuki &&&

Ja ostatnio wgłębiłam się w tajniki Dukana :cool2::cool2:i więcej wam nie powiem:-p :cool2::cool2:. Powiem Wam tylko, że chleb dukanowski w wersji Martolinki jest pyszny:tak:.

Gawit ja uwielbiam zajęcia na basenie, za nim urodziłam Pawła jeździłam regularnie na aqaerobik.

Martolinka
jak tam biegi? Jaki dystans już pokonujesz?

Drugi dzien A6W za mna ;-) dowiedzialam sie o istnieniu miesni, o ktorych do tej pory nie mialam pojecia :-D
No i umiem juz krecic hula-hop. ile minut krecilyscie? bo nie wiem? na pocz pewnie z minute, potem 3-5...sama nie wiem. zeby nie przesadzic a krecic regularnie :-)

reklama
Do góry