reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Tylko miejsce do kręcenia sobie zrób;-) ja bym chciała ale raz że boli i nie wiem czy ten ból i siniaki bym zniosla, a dwa ja dużo rzeczy chcę a mało co kończę:baffled:

No i hula hop lepsze jest to z większymi i bardziej okrągłymi wypustkami.

reklama
dziunka no właśnie miałam pytać jakie ona to kółko ma ? bo ja mam z wypustkami i masakra po 5 minut już tak boli że szok ale kolejne 5 dam rade , może z czasem będe wydłużać
martolinka moja koleżanka po 2 tygodniach kręcenia tym z wypustkami ma o wiele ładniejszy i jędrniejszy brzuch ,dlatego wygrzebałam moje kółko i postanowiłam kręcić :tak:
o takie mam WIELKIE HULA HOP HOOP KOŁO FITNESS Na PREZENT DUŻE (2280520126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gdzieś tam jest napisane, że po 2 tyg. użytkowania hula-hop mogą boleć mięśnie brzucha i żeby się nie przetrenować;-)
Moja mama miała też takie składane, niby z wypustkami i jak je złożyłam to pół pokoju zajęło wymiękłam więc.:-D:-D:-D

Fakt, trzeba mieć miejsce do kręcenia. No są siniaki na początku i nie wolno przerwać ćwiczeń ale czego się nie robi dla urody;-)

Powiem tak,,,, ja jestem w stanie dużo znieść, ale wysiłek fizyczny jakoś do ulubionych zajęć nie należy:-D , wizyta u kosmetyczki jest na następnym miejscu, więc ... nie jestem typową kobietą ;-):-D Za to odmówienie sobie jedzenia przychodzi mi łatwo, co do słodyczy to z ogromnym trudem.;-) Dwoistość mojej natury jest jakaś dziwacznie rozmieszczona.

reklama
ana w PL kręciłam w ogrodzie (o ile używałam ;-)) ,za to teraz mam sporo miejsca w salonie ale musze czekać aż Kuba zaśnie bo inaczej mi cały czas podchodzi
ja sobie potrafie odmówić słodyczy ale nie potrafie np nie zjeść kolacji o 21 czy 22 jak jestem głodna :zawstydzona/y:

Do góry