reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
maxwell, same. bo nic innego nie wolno. i gotowane bez tluszczu i soli. ale po tylu dniach nawet nie brakuje ci soli. i pomysl,ze musialam tak jesc w pracy, bo akurat wypadl mi dzien pracujacy, tak samo z cyckami kurzymi i ryba :-D laski mialy ubaw :tak: ale tez zazdroscily,ze spodnie wisialy na tylku, bo same tez maja sporo do zrzucenia, tylko jakos nie moga sie zmobilizowac :happy:

Z 22 kg do zrzucenia zostało mi 8 i już teraz wolni leci. Przy 180 cm.ważę 80 kg. WAga , z którą startowałam w czasie ciąży to 72 kg. Chciałbym już do tego wrócić;-)

Mi został kg ;-) z małymi groszami do wyrzucenia... także nie jest źle ;-) Słodycze oczywiście też jadam... :-D ale pozbyłam się kilku rzeczy z jadłospisu i efekty są.:-)

reklama
ja jestem dziewczyny przerazona moja waga, bo przytyłam juz prawie 30kg, masakra. Jak ja to zrzuce???
Wygladaj jak potwor 165cm wzrostu i 104 kg :-(

Do góry