reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja niestety przytylam 3-4 kg po zakonczeniu karmienia piersia,ale z wlasnej glupoty, bo sie nauczylam zawsze miec ciasto do kawy, jakies ciasteczka, drozdzowki itp. karmienie mnie ratowalo i waga sie trzymala,ale jak skonczylam to wyszlo szydlo z worka. na szczescie w koncu udalo mi sie to zrzucic i teraz waze dokladnie tyle,co przed ciaza,ale chcialabym ze 3 kg mniej.

reklama
Jak tam dziewczyny idzie z zumbą? Bo ja niestety poległam; dzięki Świętom, siedzeniu w domu przytyło mnie się 3 kg i chcę je się pozbyć, więc liczę na kop od grupy wsparcia;-)
Muszę znów wrócić do dobrych nawyków, niestety teściowie nawieźli słodyczy... wolę zjeść słodycze niż obiad, a mam pretensje do własnych dzieci:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o widze ze dziewczyny trenują zumbe :D ja u rodziców jak byłam to chodziłam tez na zajęcia z zumby. Ale powiem wam super. Ta dziewczyna co ja prowadziła to powiedziała ze ja mam skryte adhd :D I ze juz wie czemu marcel jest taki jaki jest :D bo one tancza a ja napierniczam w rytmie 2 x szybszym :-D:-D tutaj nie ma takiego czegos a nawet jakby to nie wiem co z młodym zrobic...
u mnie waga jakos spada. nie ma rewelacji ale idzie w dół. Tak sobie pomyslalam ze pewnie martolinka byłaby juz na moim miejscu na finiszu ale kurcze jakies te zawiłosci zyciowe mam i troche przerywana ta niby dieta. Ale cóz.... od początku roku mam juz -5,6 kg za sobą.

. Tak sobie pomyslalam ze pewnie martolinka byłaby juz na moim miejscu na finiszu ale kurcze jakies te zawiłosci zyciowe mam i troche przerywana ta niby dieta. Ale cóz.... od początku roku mam juz -5,6 kg za sobą.

:-D:-D jakbym się uparła na pewno :-p

Dziewczyny a od tej zumby mozna schudnac? Czy to raczeja na rozruszanie zastałych kosci?

martolinka na pewno daje to jakies efekty jak kazda forma aktywnosci fizycznej. ja to nazywam tańcowany areobik. Mozna sie porozciągać i powiem Ci ze mnie po 1 zajęciach bolały boczki, ramiona i łydki :p)

martolinka na pewno daje to jakies efekty jak kazda forma aktywnosci fizycznej. ja to nazywam tańcowany areobik. Mozna sie porozciągać i powiem Ci ze mnie po 1 zajęciach bolały boczki, ramiona i łydki :p)

jak tylko dojde do siebie musze zająć się jakąś tego rodzaju aktywnością , bo stan moich mieśni (chyba raczej ich pozostałosci )pozostawia wiele do życzenia. Mam zamiar do listopada , swoich 25 urodzin doprowadzić się do stanu używalnosci;-)

martolinka, mozna schudnac, bo kiedys czytalam o dziewczynie, ktora schudla bardzo duzo tylko dzieki zumbie, zmienila sie ze slonika w niezla laske i przez to tak se zachwycila,ze zostala instruktorka. dodatkowo zumba fajnie rzezbi cialo: ramiona, uda, brzuch

reklama
Do góry