reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a mi zostało jeszcze 5kg do wagi sprzed ciąży :tak: , w sumie waga mi tak bardzo nie przeszkadza jak fakt że nie mogę się pozbyć tej obwisłej skóry , muszę poszukać mojego hula hop z wypustkami i zacząć działać :tak:
koleżanka po 2 tygodniach stosowania ma niesamowite efekty więc czas się wziąć i za to :-)

reklama
Ania i tak mało Ci już zostało do zrzucenia:tak:
ja z Kuba przytylam 28 kg, 14 spadlo praktycznie od razu a kolejne 14 przez 10 miesiecy:/ tzn dokladnie przez 3 jak dukana stosowalam bo pierwsze pol roku po porodzie moze kg spadl albo tylko 2, nie liczac tych 14 co od razu po porodzie

pola to ja miałam przy Kubie 27+ i po pół roku wchodziłam w spodnie sprzed ciąży ale nie pamiętam jak było z wagą, no i ja żadnej diety nie stosowałam , teraz też nie stosuje , staram się ze 2-3 razy w tygodniu tą zumbę ćwiczyć przez 15 min

Ania, super!!
Ja miałam jakieś 22 kg na plusie (już dokładnie nie pamiętam:zawstydzona/y:;-)), zrzuciłam 17kg, zostało mi jeszcze jakieś 5kg do wagi sprzed ciąży, a cieszyłabym się, jakby poszło jeszcze dodatkowe 5kg..:zawstydzona/y::tak:

reklama
Do góry