reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a dzieki dziewczyny, no dzis jak burza 800g
hmm foty nie mam żadnej ale postaram sie zrobic w najbliższym czasie, jak będę jakoś kulturalnie wyglądać, bo przeciez nie pokaże się Wam w rozwleczonym dresie :D

reklama
Mama nie warto nic zrobić dla faceta, najwazniejsze to dla siebie !!!!
Kilolek łądny wynik!!! :)

Martolinka nie robie tego dla niego a dla siebie. Nie chce sie dołować, zajadać smutek ani nic z tych rzeczy tylko zabrać do roboty, zrobić coś z sobą i udowodnić przede wszystkim sobie ze jestem kimś troche więcej znaczącym niz jakas pomiataczka do gotowania, sprzatania i prania do któej nie warto sie nawet odezwać. Zreszta za niedługo bedzie lepszy czas bo moze moja mama po 10-tym przyjedzie a wokolicach 10-tego maja na jade do rodziców a na ile? Nie wiem tydzien na pewno a moze i na m-c. Wiec troszke zmienie otoczenia a co najwazniejsze pogadam z kims kto mnie nie olewa i nie odpowiada na moje pytania czy monologi tylko tak, nie ,nie wiem, moze itp....

kilolek super wynik, gratuluje Kochana:tak: Wlasnie czekamy na fotke ;)
anadri a jak u Ciebie? Motywacje masz ogromna:tak:
mama ach ten Twoj maz:( ale dobrze, ze robisz to dla siebie:-) chociaz Ty i tak szczuplutka jestes:tak:

a u mnie nawet ok, troche sie obzeralam w tej Polsce ale teraz juz od 3 dni z umiarem, w tym w poniedzialek byly P:tak: wazylam sie dzisiaj rano i waga taka jak byla przed wylotem na szczescie:-D

moj dzisiejszy plan:
ś: 350 g jogurtu, slodzik, cynamon
II ś: jajko na twardo
o: 350 g piersi z kurczaka pieczonej
d: jajko na twardo
k: 300 g jogurtu, slodzik, cynamon

(edytuje suwaczek)

Polaa wrócilas juz?

Ostatnia edycja:
Mama tak mi przykro :( Facet ktory tak się zachowuje musi miec cos na rzeczy.......ech.........

a tak poważnie dla samej siebie moze i warto się odchudzac ale nie ma się pewnie takiej siły napędowej jak chce się ładnie wyglądac dla kogos a jeszcze zeby pokazać komuś ze jest się kims to juz wogole!!! Mama rozumiem Twoją motywację jak najbardziej :) Pokaż mu ze Ty oprocz kucharki i mamy jestes kobietą :) POWODZENIA :)

pola no to super z wagą, że nie wzrosła. widac nie objadałaś się tak bardzo jak myślałaś :d

Mama pamietam, ze kiedys rozmawialaś z mężem na temat jego zachowania i co wtedy pomoglo? a powiedz mi on zawsze tak miał?

pola no to super z wagą, że nie wzrosła. widac nie objadałaś się tak bardzo jak myślałaś :d

Mama pamietam, ze kiedys rozmawialaś z mężem na temat jego zachowania i co wtedy pomoglo? a powiedz mi on zawsze tak miał?

a kilolek ja co chwila z nim gadam na te tematy a on to jak mu wiatr zawieje dzisiaj rozmawia jutro milczy, choc z natury wlasnie taki milczek, nie bierze dyskusji w towarzystwie no ale teraz to juz tak specjalnie robi. Nie wiem jak my sie kiedys dogadywalismy przed slubem.......

Mama - cholerni faceci,,, dobrze, że masz takie podejście do tego, że robisz to dla siebie...
Kikolek - widziałam super dresy w decathlonie buhahahahaha;-)
Anadri - powtarzaj jak mantrę, teraz się uda, teraz się uda...

A ja dalej oscyluję w granicach 51 kg. Raz więcej , raz mniej. Nawet odstępstwa nie powodują jakiś przewał, ale racjonalizuję jedzonko i oto chyba w tej całej fazie 3 chodzi.

reklama
Hej laski ale numer haha. Zazwyczaj na dukanie walczyłam z zaparciami a od wczorajszego wieczora [po owsiance dukanowskiej na kolacje] tak mnie goni ze jestem juz na pograniczu biegunki ;) Szkoda ze sie wczoraj nie zważyłam ale dzisiaj waga była i nie jest źle, ciut ponad suwak bo 55,6 kg ;)

Do góry