reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! ( a na sylwestra miałam już 48) dosłownie upchalam, do ludzi się nie nadaje bo wrzyna się wszędzie gdzie może ale jaki to sukces :D jeszcze ze 3 kilo i powinno byc w miare kulturalnie. Zastanawiałam się jaki rozmiar nosze myslalam, ze 44 jeszcze a nie mam nic w domu w rozmiarze 42. pod koniec tygodnia zakupy :D póki ferie to przezyje w dresie ale do pracy trzeba się jakoś ubrac a nic z szafy się nie nadaje :D

reklama
Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! ( a na sylwestra miałam już 48) dosłownie upchalam, do ludzi się nie nadaje bo wrzyna się wszędzie gdzie może ale jaki to sukces :D jeszcze ze 3 kilo i powinno byc w miare kulturalnie. Zastanawiałam się jaki rozmiar nosze myslalam, ze 44 jeszcze a nie mam nic w domu w rozmiarze 42. pod koniec tygodnia zakupy :D póki ferie to przezyje w dresie ale do pracy trzeba się jakoś ubrac a nic z szafy się nie nadaje :D

kilolku gratulacje:)

Kikolek - gratulacje
Polaa - w pierwszej ciąży delektowałam się nią, a z Gochą nie było już tak dobrze... latało się:-D, spacerki, nie jadłam za dwie... przytyłam tyle ile powinnam i to w sumie w obu podobnie mi szło.
Maxwell - życzę spadku;-)
Anadri - i jak? spadek?

od dziś zaczynam znów UDERZENIOWĄ !! tym razem mi SIĘ UDA !!

Anadri mowią , ze do 3 razy sztuka:tak:i jak idzie?

Polaa - niektórzy twierdzą, że się uzależnili od ważenia porannego.. właśnie na dukanie

Ja chyba sie uzalezniłam- dzień bez wazenia- dniem straconym:eek:

Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! D
Kilolek chyba nie ma lepszej motywacji do dalszego odchudzania. Super !!!:tak:

kilolek super;) GRATULUJE! A widzisz...:) trzymaj tak dalej to zaraz bedzie rozmiar 38 za duzy:) takie zakupy ciesza;) ja jak shudlam 14 kg i pojechalam na zakupy to myslalam, ze zwariuje ze szczescia heh:)
maxwell na razie waga stoi ale zaraz zacznie spadac;) powodzonka!
anawawka - no ja tez sie delektowalam ;) jadlam co popadnie :p wiecznie glodna bylam, na brak apetytu to do teraz nie moge narzekac:tak:
martolinka ja tez czuje, ze wpadlam w uzaleleznienie od wazenia:) jedyne czym sie moge pochwalic to wydaje mi sie, ze nie jestem juz uzalezniona od coli;) ale to chyba jeszcze za wczesniej, zeby o tym pisac;) ale sie staram...

Dziś -400
Super! gratuluję! też powinnam garderobę wymienić, ale, że jeszcze mam przed sobą dużo kg do schudnięcia, a w domu trochę ciuchów, któe kiedyś były za małe to się wstrzymuję :)

Kilolek chyba nie ma lepszej motywacji do dalszego odchudzania. Super !!!:tak:
nie nia ma :D

Super! gratuluję! też powinnam garderobę wymienić, ale, że jeszcze mam przed sobą dużo kg do schudnięcia, a w domu trochę ciuchów, któe kiedyś były za małe to się wstrzymuję :)
no ja tez jeszcze mam dużo do zrzucenia i sporo za małych ciuchów w szafie ale takie, które nosiłam 11 kilo temu już się nie nadają. Coś trzeba kupić tymczasowo. Ze 2 bluzki chociaż. Jakies tuniki może to starczą na dłużej. Ale i tak nawet takie mini zakupy mnie cieszą, bo liczę, ze wreszcie kupię coś w normalnym sklepie a może nawet będę miała coś do wyboru :D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
............................................................... (tu cala seria niekulturalnych słów)
przytyłam pół kilo!!!!! na P
jakaś paranoja, jak na huśtawce, w czeskim flmie albo co. Jeden krok w przod dwa w tyl :baffled:

zobaczcie jak wyglądał cały tydzięń (wiem nudne, przepraszam)

poniedzialek 79,7
jako na twardo, pół pomidora, szczypiorek, serek wiejski
3 kotleciki z indyka z ketchupem
duszony kurczak w papryce
serek homogenizowany ze slodzikiem
buleczki z drobiową wędliną, ketchupem

wtorek 78,7
sąlatka losossia wędzonego (losoś,sczypior, serek wiejski)
kurczakduszony w papryce
klopsiki z indya (z otrębami) ogórek kiszony
1kg :( serka homogenizowanego (6 tabbletek slodzika, aromat)
tatar (morliny 1,2 % tluszczu) cebula, ogórek kiszony
2 plasterki chudej wędliny drobiowej (pakowanej, odtłuszczonej) czewona papryyka

środa 79,4
kurczak duszony w papryce, papryka, ogórek kiszony
kotleciki indycze z ketchupem
ogórki, papryka
0,4 jogurtu naturalnego ze słodzikiem 4
Pulpety z indyka z otrębami

Czwartek P 79,2
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Piątek P 78,4
Bułeczki z indykiem
Kurczak pieczony z sosem tzaztziki 150ml
300ml Jogurt naturalny ze slodzikiem 2
Kawałek wędzonego łososia

Sobota P 77,8
Serek wiejski ze szczypiorkiem
Ptasie mleczko ok. 100ml
Bułeczki z indykiem
Indyk pieczony z musztardą
Kurczak pieczony z sosem tzatziki

Niedziela P 77,4
Kurczak gotowany
Serek wiejski ze szczypiorkiem
Kotlety wołowe z sosem paprykowym
Ptasie mleczko ok. 100ml
Bułeczki
Wędlina drobiowa

Dziś 77,9 [FONT=&quot]↑[/FONT]

możliwe, żebym źle tolerowała mięso wołowe?

zalamka normalnie :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry