reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

martolinka no taak wiecznie o nim zapominalam:( a teraz to juz sie chyba nie oplaca;)
ewelia - gratulacje i zycze dalszego spadku wagi;))

reklama
chyba wiem co mnie tak zatrzymywalo 2 tygodnie w miejscu. Chyba to tatar. Mimo, ze kupowałam morliny, odtłuszczony (1,2% tłuszczu) w dni po tatarze zawsze wzrost a po serku homogenizowanym nie zawsze. No nic zobaczymy, trzeba metoda prób i błedów

kilolek ja jadlam tatara czesto i u mnie nie spowodowal zastojow ale jak wiadomo kazdy organizm jest inny...

Ewelia - gratki spadku
Maxwell - tak to jest schodkowo na tej diecie ;-)
Kikolek - a co w składzie tego tatara jest? Teraz możesz kontrolnie sprawdzić ;-) albo wykluczyć go na razie całkowicie...

Ja po wczorajszym dniu mam spadek ... zaznaczyłam na suwaczku, bo w końcu 20 dzień a ja nie zaznaczałam wcześniejszych spadków...;-)

na razie sobie daruję tego tatara, musze nadrobić te zastoje

skład tatar morlinymięso wołowe, sól, regulator kwasowości, olej roślinny, błonnik z grochu, skrobia z grochu, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz, hydrolizat białka sojowego, substancje wzmacniające smak i zapach, aromat, substancja konserwująca

waga poszla w dół aż 800g (może to być efekt po ziółkach na trawienie, bo zadzialały wczoraj zdecydowanie za mocno) a jadlam
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Ostatnia edycja:
No i chyba mam ,,, groch jest niedozwolony w fazie 2.. , nie wiem jak z jego błonnikiem i skrobią... i coś mi ten olej nie pasi.. nie wiem jeszcze dlaczego..

Edit. olej jakikolwiek / roślinny, słonecznikowy itp. / jest zabroniony w fazie 1 , w fazie 2 też go nie ma wymienionego, więc możliwe , że też jest zabroniony... wg książki "metoda..."

Ostatnia edycja:
na razie sobie daruję tego tatara, musze nadrobić te zastoje

skład tatar morlinymięso wołowe, sól, regulator kwasowości, olej roślinny, błonnik z grochu, skrobia z grochu, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz, hydrolizat białka sojowego, substancje wzmacniające smak i zapach, aromat, substancja konserwująca

waga poszla w dół aż 800g (może to być efekt po ziółkach na trawienie, bo zadzialały wczoraj zdecydowanie za mocno) a jadlam
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Kilolek to co zaznaczone absolutnie zabronione :) ze tez od razu na to nie wpadłysmy :) a co do reszty to raczej nie zacheca do jedzenia :)

reklama
anawawka - gratulacje! Osiagnelas juz swoj cel, super;)
kilolek - i znow Ci waga spadla i to ile <szok>, gratuluje!

a ja mam 1kg mniej po 3 dniach (jeszcze jeden trzeba stracic-to te dwa ktore sie przyplataly w Polsce;/)

Do góry