A ja na nic nie mam ani czasu ani siły, całe dnie jestem sama z Natalka, wiec wieczorem jak juz pójdzie spać to padam. Zostały mi tylko spacery z niunia i psem. A marzy mi sie aerobik czy chociaz bieganie...
reklama
M
miloku
Gość
marishka ja mam podobnie brak czasu i sil
zostaly marzenia , przynajmiej narazie
kupilam rower stacjonarny i tez nie mam czasu pedalowac
ciezko sie gubi tak bez cwiczen
zostaly marzenia , przynajmiej narazie
kupilam rower stacjonarny i tez nie mam czasu pedalowac
ciezko sie gubi tak bez cwiczen
R
ruda
Gość
Cześć dziewczyny
Może macie jakąś dobra rade na to, aby nie jeść slodyczy!!! Codziennie obecuje sobie, że juz koniec i fakt do południa luzik jest ok. Jednak po obiedzie mam takie ssanie i głód, że jak czegoś słodkiego nie zjem, to bym chyba umarła . Wkurzam się, bo bylo juz ok, brakowalo mi 5 kilo, ale były swięta i teraz brakuje mi 10kg do mojej wagi. cos z tym trzeba zrobić.
Pozdrowionka
Może macie jakąś dobra rade na to, aby nie jeść slodyczy!!! Codziennie obecuje sobie, że juz koniec i fakt do południa luzik jest ok. Jednak po obiedzie mam takie ssanie i głód, że jak czegoś słodkiego nie zjem, to bym chyba umarła . Wkurzam się, bo bylo juz ok, brakowalo mi 5 kilo, ale były swięta i teraz brakuje mi 10kg do mojej wagi. cos z tym trzeba zrobić.
Pozdrowionka
U mnie tez tagedia dietowa...Ale teraz jade do mojej mamy na conajmniej 2 tyg i zamierzamy sie razem odchudzac, moze cos z tego wyjdzie!Troche mnie odciązy i pomoże przy Natalce to bede miala czas i siłe na bieganie i basen!Juz sie ciesze!
A reszcie odchudzajacych życze wytrwałosci, silnej woli i szybkich efektów!!!
A reszcie odchudzajacych życze wytrwałosci, silnej woli i szybkich efektów!!!
Hula-hoop to jest to czego Ci trzeba na płaski brzuszek:-). Ja ćwicze miesiąc, są efekty polecam. Euro-Klinika, Niepubliczny Zak
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
ago-33 - mam pytanie: ile czasu dziennie poświęcasz na hula-hoop? Pozdrawiam :-)
Witam, Jestem nowa na forum. Też mam (spory) problem z nadwagą. 7 miesięcy chodziłam na aqua aerobik. Efekt mizerny tyle tylko, że waga stoi w miejscu.....:-(
Pozdraawiam
Pozdraawiam
Ja przytylam w cizy 28kg srednio co 2tyg kilo az gino mowil ze to duzo bardzo,ale ja tak bardzo lubilam kakao i buleczki z rana:-).Piersia karmilam az 11 m i do tego czasu schudlam do 70kg.Teraz mam do zrzucenia 6kg jeszcze,ale slabo mi to idzie:-( brak mi determinacji i silnej woli a przegrywam z glupim ciasteczkiem z kremem:-)
Pomocy!!!!!
Pomocy!!!!!
reklama
cześć Mamy I jestem mamą 10 letniego Maciusia:-) i rocznej Julci . Moja obecna waga to62 kg wcześniej 70 kg. Schudłam stosując dietę nie łączenia i masowałam się na rolleticu. Zwały tłuszczyku giną dosyć szybko i bezboleśnie. W Rybniku w Strefie Urody na ul. wiejskiej .Polecam. W innych miastach nie wiem ale ten sposób dla mnie okazał się zbawienny.Pozdrawiam odezwę się jeszcze Anulka.