witajcie
ja jestem na diecie od 1 stycznia i trwam!! :-) jestem z siebie mega dumna
karmie piersia wiec moja dieta jest racjonalna i zdrowa,zadne diety cud,bo to juz przerabialam tyle razy,ze wiem ze szybko schudnac mozna,ale i szybko sie wroci do wagi sprzed z jeszcze dodatkowymi kg,no i przemiana materi siada po dietach cud,wiec postanowilam,ze bede odchudzac sie pierwszy raz w zyciu z glowa
jak pisalam stosuje diete 1500kcal,cwicze codziennie,pod choinka znalazlam orbitreka :-) zakupilam plyty dvd z cwiczeniami,skakanke,hula hop
do diety przygotowywalam sie z dobry miesiac,ukladalam menu,w glowie wizje cwiczen co i jak i kiedy,zapisaam sie na konkurs,gdzie w grupie sie odchudzamy i mobilizujemy i na wadze odnotowalam juz spadek -3,5kg :-)
cera mi sie poprawia i to bardzo,bo choc nigdy nie cierpialam specjalnie na tradzik i pryszcze tak przed dieta non stop cos bolesnego na buzi mi sie tworzylo
takze zycze dziewczyny samozaparcia i dyscypliny:-)
poczatek jest trudny,ale teraz juz nawet nie ciagnie mnie do slodkiego a bylam maniaczka na potege bo tylko slodkie moglam wcinac caly dzien
nie jem po godzinie 19,ewentualnie w dni kiedy wracam z kursu i nie jem kolacji ((bo z domu wyjezdzam po 16,wracam kolo 21.30) wtedy na ruszt wrzucam pare mandarynek albo jogurt activie
pozdrawiam