reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy banany?

Maciuś deserki z Hippa z bananami jada juz od ponad miesiaca i bardzo mu smakuja. Żadnych nieprawidłowosci u niego nie zaobserwowałam

reklama
Mój Maciuś też od dłuższego czasu dostaje deserki z zawartością bananka, bardzo mu smakuje :D

owoce banany w 10 miesiącu się wprowadza, wyczytałam w poradniku, w innym ze od 5 miesiąxca i że małe jest ryzyko uczulenia ;D i bądź tu mądrym; ja za szybko nie podam...

Ja podałam surowego,jak Domi miał 8 miesięcy.Zmieszałam z jabłkiem i nic mu po tym deserku nie było.Nawet mu posmakowało :)

Ja narazie surowego nie podaję ale robię musik jabłkowo-bananowy. Rozgotowuję owocki ok 5 min miksuję i gotowe. Młody wcina aż mu się uszki trzesą i patrzy za jeszcze ;)

ja dalam surowego banana jakies dwa miesiace temu i hubcia wysypalo a do tego bolal go brzuch w deserkach je banany ale surowego nietoleruje. musze jeszcze sprubowac!

Ja podaję banany od 6-tego miesiąca, mała wcina aż się uszy trzesą  :laugh:

ja małemu dałam troszke sprobowac jak zaczał 5 miesiac i nic mu nie było,i do dzis nie jest a juz wsowa całego

reklama
Do góry