reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obniżenie narządów po porodzie

@Len84 dokładnie. Ja chodzę z synkiem na rehabilitacje raz na dwa tygodnie bo ma lekka asymetrię i powiem Wam, ze za każdym razem kal widzę te chore dzieci które tan się rehabilitują Dziekuje Bogu za zdrowego Synka
Dokładnie, zdrowie najważniejsze. A nasz problem czy też dyzfunkcje wierzę również że można naprawić albo przynajmniej poprawić aby lepiej nam się żylo

reklama
Dziewczyny A Wam te elektrostymulację pomagają?
Ja dopiero stosuje od półtorej tygodnia. Myślę, że to na pewno nie zaszkodzi a przynajmniej wzmocni mieśnie które u mnie nigdy w życiu nie były cwiczone . W ogóle po spotkaniach z fizjo i stosowaniu przez nią uciskow metoda Michała Koszli +elektrostymulacja +oszczędny tryb życia +prawidłowe postawy w życiu codziennym mam wrażenie że zmniejszyło mi się odczucie "ciała obcego" w pochwie . W poniedziałek mam spotkanie z fizjo zobaczymy po badaniu co powie .

Ja dopiero stosuje od półtorej tygodnia. Myślę, że to na pewno nie zaszkodzi a przynajmniej wzmocni mieśnie które u mnie nigdy w życiu nie były cwiczone . W ogóle po spotkaniach z fizjo i stosowaniu przez nią uciskow metoda Michała Koszli +elektrostymulacja +oszczędny tryb życia +prawidłowe postawy w życiu codziennym mam wrażenie że zmniejszyło mi się odczucie "ciała obcego" w pochwie . W poniedziałek mam spotkanie z fizjo zobaczymy po badaniu co powie .
Świetnie cieszę się bardzo . Ja tez sie nad ta elektrostymulacja zastanawiam

Świetnie cieszę się bardzo . Ja tez sie nad ta elektrostymulacja zastanawiam
Dziękuję bardzo :) Nie wiem czy faktycznie coś się poprawiło, czy po prostu taki dzień. Dlatego sceptycznie podchodzę do tych odczuć . Dziś czuję takie jakby parcie na odbyt i to mnie niepokoi , dużo dziś nie robiłam w sensie pranie, sprzątanie itd. Ehh...

reklama
Do góry