U mnie w takich codziennych czynnościach ciężko o prawidłową postawę muszę jeszcze nad tym popracować.Dziewczyny powiedzcie mi jak sobie radzicie w codziennych czynnościach typu odkurzanie , mycie podłogi? Macie jakąś specjalna technikę ?
reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
OK, dam znacDaj proszę znac co fizjo powie
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziwne to wszystko, ciekawe dlaczego tak się dzieje. Ja wczoraj odczuwałam dyskomfort tak jak pisałam. Trochę się podlamalam, bo nie wiem co już o tym myśleć. Zaczęłam czytać forum od pierwszej strony i trzeba dać sobie czas.Sporo dziewczyn o tym pisze. Tylko jak to przeżyćZa to u mnie niestety odwrotnie. Też miałam kilka dni jakby poprawę odczuwałam dyskomfort sporadycznie A od dwóch dni zmiana prawie cały dzień mam odczucia "ciała.obcego" więc nie wiem co jest grane
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
I jeszcze tak sobie myślę że wszystko siedzi w głowie, gdy sporo o tym myślę to czuję się gorzej, a gdy głowa zajęta jest różnymi sprawami dolegliwości schodzą na drugi plan .
Ja tez mam różne dni naprawdę. Czasem jest ju zuzpelnie lepiej czasem sie pogorszyU mnie w takich codziennych czynnościach ciężko o prawidłową postawę muszę jeszcze nad tym popracować.
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
U mnie też nie jest idealnie czasami sama nie wiem czy dobrze wykonuje różne czynności. Prawda jest taka że staramy się jak możemy żeby wrócić do normalności. Miłego dnia dziewczynyJa tez mam różne dni naprawdę. Czasem jest ju zuzpelnie lepiej czasem sie pogorszy
Dokładnie ja mam tak samo staram się jak mogę ale różnie to wychodzi . Pewnie już nigdy nie uda wrócić się do stanu 100% sprzed ciazy ale trzeba sie starać. Miłego dnia :)U mnie też nie jest idealnie czasami sama nie wiem czy dobrze wykonuje różne czynności. Prawda jest taka że staramy się jak możemy żeby wrócić do normalności. Miłego dnia dziewczyny
Dokładnie ja mam podobnieI jeszcze tak sobie myślę że wszystko siedzi w głowie, gdy sporo o tym myślę to czuję się gorzej, a gdy głowa zajęta jest różnymi sprawami dolegliwości schodzą na drugi plan .
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a jak często spotykasz się z fizjoterapeutka?
reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
SpotykacieDziewczyny a jak często spotykasz się z fizjoterapeutka?
Podziel się: