reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy

hehe no sugar rzeczywiscie chyba cos w tym jest:-D

qrcze mi tez dokucza bardzo kregoslup, ale mam wrazanie ze im wiecej sie poruszam tym mniej mi dokucza. Cwicze co drugi dzien-mam plytke z cwiczeniami do porodu i tam tez sa cwiczenia na kregoslup-pomaga mi to:tak:

reklama
mnie od kilku dni boli szczególnie wieczorem kręgosłup
w ogóle to kręgosłup zaczął mnie boleć czasami wieczorem po urodzeniu Samuela
wcześniej nigdy nie bolał
a bóle porodowe miałam krzyżowo-brzuszne
po porodzie przez kilka dni nie moglam sie wyprostowac
i teraz czasami jak mnie tak wieczorem boli
to się ciesze ze zzo mam załatwione:-p:-p:-p

mnie tez boli kregoslup:-(
ale jak wiecej sie ruszam to mniej boli:dry:
DZIEWCZYNY a jak u was z....waga??:-p u mnie w 29tygodniu juz 13kilo wiecej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja przytylam juz ok.10 kg
a co do kregoslupa to polecam wam cwiczyc tzn ja mialam zawsze problemy z kregoslupem ale od momentu kiedy cwicze ( miesnie brzuch i plecow) jest ok
a w ciazy to wazne zeby miec mocny kregoslup bo musi on nosic dodatkowe kg

moze zapiszecie sie na gimnastyke dla ciezarnych , ja chodze i jest naprawde super
prawie godzine cwiczymy ( i mozna sie spocic) potem 30 min relaksu , medytacji
odkad chodze na te cwiczenia to wieczorne jak i poranne bole kregoslupa zniknely :-):-)

u nas niestety nie ma takich zajec,przynajmniej ja nie moglam znalezc wiec czasem cwicze sama ale ciezko sie zmobilizowac:sorry2:
od poniedzialku bedziemy chodzic do szkoly rodzenia z mezem, tam chyba tez beda jakies cwiczenia?

Witam Cie serdecznie czy mozesz mi podpowiedziec jak poruszac sie na tym forum??
Dzieki
Witaj Iskierka
Gdzies wyczytałam ze masz 4 tyg do rozwiązania wiec jestes październikową mamą wiec musisz wejsc na październik 2007 i tak sie przdstawić i pozniej tylko pisac.No chyba ze chcesz dołączyć do listopadowych jesli tak to zapraszam.

reklama
Do góry