reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy

Ufff, dzięki dziewczyny, ulżyło mi, że nie tylko ja przytyłam.Zmartwiłam się, bo to dopiero 7 tydzień, a już przytyłam ze 2 kilo to na pewno. Moje objawy, to: bolesne piersi, okropny apetyt, lekkie zmęczenie, wrażliwa skóra, bóle podbrzusza (mam je prawie od samego początku)

pozdrowionka :-)

malinois - SUPER, że listopadówka, ale chodziło mi o...to chyba wychodzi na październik ;-)

reklama
Dzięki anineczka, sprawdziłam sobie i jakby nie patrzeć wychodzi mi termin na 01.11.2007. Dziś zaczął sie 7 tydzień licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, więc chyba wszystko się zgadza :-)

Malinois najedz na ktorys suwaczek myszka i kliknij w niego_Otworzy Ci sie stronka,gdzie stworzysz krok po kroku suwaczek.
Wytnij pozniej UBBcode i wklej go do swojego podpisu

reklama
Do góry