reklama
A moja dzisiejsza noc skończyła się wizytą na porodówce:-) Do 2 po północy spacerowałam po mieszkaniu (skurcze co 15-13 minut), koło 2 wzięłam prysznic i wymiękłam, bo chciało mi się spać. Potem do rana skurcze coraz silniejsze (na leżąco większości nie byłam w stanie znieść ) i co 9 -12 minut. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, bo chciałam, żeby ktoś mnie zbadał i powiedział, czego mam się dalej spodziewać. No i od wczoraj koło południa szyjka mi się skróciła z 2,5 do 1 cm i pojawiło się rozwarcie na 1,5 cm . Niestety ktg orzekło, że prawie nie mam skurczy (bezduszna maszyna, co ona wie ;-) ), więc wróciłam do domku, bo nie mam ochoty siedzieć w szpitalu tyle czasu. Ale mam nadzieję, że najpóźniej jutro pochwalę się wam moim synkiem
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
susumali
Szkoda tylko, że swojego nie potrafię przepowiedzieć :-(
Nie macie jakiejś znajomej wróżki pod ręką może
Coraz więcej dzieciaczków lutowych się rodzi a mnie się wydaje, że z każdym z nich ja jestem coraz dalej od swojego :-(
Szkoda tylko, że swojego nie potrafię przepowiedzieć :-(
Nie macie jakiejś znajomej wróżki pod ręką może
Coraz więcej dzieciaczków lutowych się rodzi a mnie się wydaje, że z każdym z nich ja jestem coraz dalej od swojego :-(
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
JOASKU KOCHANY!!!! wlasnie o Tobie myslalam i patrzylam na kiedy masz termin- jeszcze 4 dni Ci do terminu zostaly...i nawet jakby o pare dni mialo sie przedluzyc....czymze jest tnp ten tydzien w porownaniu do ostatnich 9 miesiecy? odrobinka tylko!!!! spokojnie sobie czekaj, nie stresuj sie a na pewno wszystko pojdzie suuuuuuuuuuper!!! Tego Ci z calego serducha zycze!!!!
reklama
ech jak mi by jutro pasowało nooooo
albo w niedzielę - byłoby maleństwo z tego dnia co mój tata
ale w żadnym wypadku w sobotę ani w poniedziałek
w sobotę ma urodziny mój chrzestny a w poniedziałek teść
jak to przetłumaczyć Kropce??
albo w niedzielę - byłoby maleństwo z tego dnia co mój tata
ale w żadnym wypadku w sobotę ani w poniedziałek
w sobotę ma urodziny mój chrzestny a w poniedziałek teść
jak to przetłumaczyć Kropce??