reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy zapowiadające zbliżający się poród

U mnie tez nie ma zadnych objawow poza snami w ktorych rodze.;-) Czasami tylko pobolewa mnie krocze. A juz bym chciala miec to za soba i tulic Malenswo.

reklama
Nio ja tez mam objawy... juz chyba od 2 tygodni jak nie dluzej:wściekła/y: . Krzyz i krocze boli, brzuch wstawia sie juz od 3 tygodni, czasami jakies skorczyki nieregularne ale straszliwie bolace.... pije pare razy dziennie herbatki z suszonych lisci malin, sexik rano i wieczorkiem, duzo spacerkow z psiakiem, nawet olejek rycynowy juz pilam (ten ochydny smak czuje do dzisiaj, a jak mnie przeczyscilo 24 godzinki na kibelku spedzilam) i dalej nic:baffled: nawet ten caly czop jeszcze mi nie odszedl... i codzienne tlumaczenie znajomym i rodzince, ze to jeszcze nie dzisiaj :dry: Mowie wam oszalec idzie...

Ale Kobitki nie martwcie sie jedno wiem na pewno... juz blizej niz dalej:tak: za miesiac o tej porze ( hmmm no moze 3 marca- bo luty ma tylko 28 dni) Wszystkie Lutoweczki beda juz mialy na raczkach swoje Dzieciaczki

Oby nasze dzieciaczki byly zdrowe!! O tym jednym tylko marze!! Zeby tylko byly zdrowe!!
Obsesja.
Czop poza mną, a Julka nadal w srodku....

hej dziewczeta.....z tymi objawami bywa roznie...niekiedy sa a porodu nie ma i odwrotnie....u mnie bylo raczej standartowo....odszedl mi czop..i krwawilam...w kilka godzin pozniej byl maluch na swiecie

u mnie to chyba jednak nie był czop bo dalej nic nie wyłazi :eek:
a i krocze boli jakby mniej :-)
ale lekarz mówi że coś tam się już dzieje... no mam nadzieję :tak:

a mi od 2 zaczal odchodzic czop skurcze mam od 2 godzin co 8-10 minut zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled: pozostalo mi czekac moze wreszcie dzisiaj pojedziemy :tak: :-) mam nadzieje ze to nie falszywy alarm:tak:

MADZIA NAPEWNO TO NIE FAłSZYWY ALARM.Czekamy z niecierpliwoscia na wieści jak tam postępy.Super bedzie nastepna dzidziunia z nami

jestem juz u rodzicow zwiazlam malego :tak:skurcze nadal nie przerwalnie sa tylko caly czas co 10 minut ale duzo silniejsze:-)czop dalej odchodzi teraz ide sie polozyc odpoczac a jak slubny wroci z pracy pojedziemy na izbe jakby co sie urodzilo to dam znac:-)

reklama
Do góry