Dziewczyny mam pytanie, M kupił nowy odświerzacz do powietrza w samochodzie i dziś po spedzeniu pól h w samochodzi czuje się okropnie, M ma go zdjąć. Czy macie jakieś odświerzacz w samochodzie, łazience czy w domu i też Was tak drażnią te zapachy?
reklama
Wiolcia_87 G
Fanka BB :)
Asiu.85 u mnie w łazience cały czas mamy odświeżacz powietrza Brise japoński ogród. Śliczny jest ten zapach i mnie nie drażni. Poza tym w domu mamy też ten samopryskający odświeżacz o zapachu białych kwiatów i też mi nie przeszkadza.
Na samym poczatku ciąży miałam takie napady, że wszystkie perfumy moje i mojego męża mi śmierdziały, w II trymestrze na szczęście to minęło
Jeśli chodzi o inne dolegliwości, to tak zgaga minęła. Osttanio miałam chyba w niedzielę, mleko pomagało tylko na chwilkę, migdały też. Pani w aptece poradziła rennie ice i wzięłam dwie tabletki i do tej pory mam spokój, odpukać.
Ale dorwała mnie rwa kulszowa. W zeszły poniedziałek, czyli już prawie 2 tyg. To jest po prostu masakra, żadnych tabletek, zadnych maści nic. W domu jestem uziemiona, bo po przejściu kawałka taki ból mnie łapie, że nic tylko siąść i płakać. Mam nadzieje, że to za jakiś czas minie i będzie lepiej, bo jak tam ma mnie boleć do porodu, to ja już chcę lipiec!
Na samym poczatku ciąży miałam takie napady, że wszystkie perfumy moje i mojego męża mi śmierdziały, w II trymestrze na szczęście to minęło
Jeśli chodzi o inne dolegliwości, to tak zgaga minęła. Osttanio miałam chyba w niedzielę, mleko pomagało tylko na chwilkę, migdały też. Pani w aptece poradziła rennie ice i wzięłam dwie tabletki i do tej pory mam spokój, odpukać.
Ale dorwała mnie rwa kulszowa. W zeszły poniedziałek, czyli już prawie 2 tyg. To jest po prostu masakra, żadnych tabletek, zadnych maści nic. W domu jestem uziemiona, bo po przejściu kawałka taki ból mnie łapie, że nic tylko siąść i płakać. Mam nadzieje, że to za jakiś czas minie i będzie lepiej, bo jak tam ma mnie boleć do porodu, to ja już chcę lipiec!
Ostatnia edycja:
mala.di
Mi to w pierwszym trymestrze to pamiętam jak sie niedobrze zrobiło od "zapachu" makaronu gotowanego przez siostre... myslalam ze sie porzygam, musialam zamknac sie w pokoju i stanac przy otwartym oknie a potem wietrzyc jeszcze i kuchnie...
teraz już raczej nie mam takich akcji.
teraz już raczej nie mam takich akcji.
mala.di
a mnie niesamowicie wkurzają nogi Jennifer Lopez, które ciagle mi wyskakują gdy siedze na forum
Agnes92
ahhh ten wstret do zapachow. az mi Dziewczyny przypomnialyscie poczatki ciazy, az sie usmiechnelam na sama mysl:-) mi ten wstret po 1 trymestrze przeszedl i juz nie wrocil choc pozostal wyostrzony wech.
Co do innych objawow to ostatnio bardzo lekkie sniadanie musze zjesc bo mi jakos rano czesto niedobrze, a i jeszcze zmeczona jakas sie czuje czesto
Co do innych objawow to ostatnio bardzo lekkie sniadanie musze zjesc bo mi jakos rano czesto niedobrze, a i jeszcze zmeczona jakas sie czuje czesto
agos3009
oj ja też nie mam ostatnio w ogóle apetytu ;/ zawsze jadłam sporo, a teraz nic... mogłabym nie jeść wcale.
reklama
Wiolcia_87 G
Kurcze a mnie dzisiaj tak ciągnie w dół w kroczu, od czasu do czasu mam takie jakby mrowienie i jakby mi ktoś szpilki w pipkę wbijał, nie wiem jak to opisać, ogólnie bardzo nieprzyjemne uczucie. Czy któraś z Was coś takiego czuła i wie o co chodzi?
Podziel się: