reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

irisson jak Ty tą macice wyczuwasz bo ja za cholere nie mogę:no:
Zadyszka, mroczki przed oczami ból pleców czasami czuje się jak taka babicka z przychodni- tu mnei strzyka tam mnie strzyka:-D

reklama
Nataszka ona u mnie się tak uwypukla jak leżę, no i mnie Nina dzisiaj kopnęła zdrowo, a na ostatniej wizycie sama gin. mi paluchem pokazywała, bo mówię jej że już mam nad pępek chyba macicę i mi pokazała, że dobrze myślę, że to to :-D

Mala di ja to mam twardy brzuch przez stawianie się wiec nei czuje.
w piątek powiem Mojemu Ginowi aby mi pokazał i palcem moim wymacał a co:-D irrison widzę, że my tak samo jesteśmy 24 tyg to rozumiem rodzimy 30. 07 tak jak piszesz na Ogólnym:-):-)

reklama
Mamuśki, jak wyglądają skurcze? Czy to boli? Bo ja mam takie dziwne coc, to nie kopniaki, bo nie czuję ich od środka, tylko ma powierzchni brzucha. Wieczorami dość regularnie, nie wiem czy mam panikować?

Do góry