reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

dawaj Olu, dawaj, jak narzekać to całą gębą! i na wiek, i na ciążę, i na chłopa i na wszystko a porządna laska to dopiero cosik!!!

ech.... mieć 20 lat!!!!!!!!

reklama
Ja mam "jazdę" bo juz taka niegramotna sie zrobilam, że szok... Skarpetek sobie nie załoze, dłonie mam spuchniete jak baloniki, z łozka wyciaga mnie Piotrek ( a wstaje z 10 razy w nocy na siku)....

OJ OLEŃKO CZASAMI LASKA BY SIĘ PRZYDAŁA :laugh: :laugh: :laugh: ale jak staruszka ....nie jeszcze nie mam za dużo werwy ,aż za bardzo i to się czasami mści ;D ;D

Mnie dopadło jak spieszyłam sie na pierwszy wyklad, bo stalismy 1,5 godz w korku od Janek i wisialam na telefonie z kolegą... facet zbieral indeksy (bo zastepowal przez caly rok innego) i mial je zaniesc do dziekana a mysmy dopiero podjechali pod uczelnie - i ja wielka bohaterka chcialam biec do sali - po 3 krokach dotarlo do mnie, że nie da rady :( Na szczescie spotkalam kolegów i mi podrzucili ten indeks

Mamunia się zapomniała ;D :laugh: :laugh:.Ja tak ostatnio biegłam do lekarza żeby zdążyć przed jego wyjściem ,aż się ludzie dziwnie przyglądali .Później sama się z siebie śmiałam ,choć nocka już nie była taka ciekawa ,wszystko mnie bolało .Biegająca a raczej próbująca udawać bieganie kobieta w ciąży ,ładna parodia :laugh: :laugh:.Jak to opowiadałam szwagierce to normalnie lała ze mnie

NIo :) Ja tez, jak sobie pozniej wyobrazilam jak komicznie musialam wygladac próbując biec, to mało sie nie posiusialam.. a te doslownie 3 "susy" to zrobilam prawie w jednym miejscu....

A w ogole to mam wrazenie, że przez brzuch przewróce sie do przodu jak gdzies ide... Czuje jakby mi sie cały trząsł przy chodzeniu (jak duzy biust przy bieganiu - tzn tak myslę, bo takowego nie posiadam :D)

reklama
IZUNIU wtedy nie miałam wyjścia ,bo to był lekarz prowadzący kamila ,a dusiło go całą noc ,miał boleści brzucha i głowy .Całą noc przy nim siedziałam ,tak biedaczysko się męczyło ,myślałam że to zapalenie oskrzeli .Kamil dostał ataku astmy (pierwszy raz) ale na szczęście na drugi dzień przeszło ,wypisał mu dysk ikrople i wszystko przeszło.

Ja ostatnio jak byłam w tesco to zawracałam co chwilę do toalety aż mnie ochrona zaczęła obserwować (są bardzo dyskretni ,niech ich jasna cholera)

Do góry