reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
;D :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OJ OLEŃKO CZASAMI LASKA BY SIĘ PRZYDAŁA :laugh: :laugh: :laugh: ale jak staruszka ....nie jeszcze nie mam za dużo werwy ,aż za bardzo i to się czasami mści ;D ;D
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Mnie dopadło jak spieszyłam sie na pierwszy wyklad, bo stalismy 1,5 godz w korku od Janek i wisialam na telefonie z kolegą... facet zbieral indeksy (bo zastepowal przez caly rok innego) i mial je zaniesc do dziekana a mysmy dopiero podjechali pod uczelnie - i ja wielka bohaterka chcialam biec do sali - po 3 krokach dotarlo do mnie, że nie da rady
Na szczescie spotkalam kolegów i mi podrzucili ten indeks
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mamunia się zapomniała ;D :laugh: :laugh:.Ja tak ostatnio biegłam do lekarza żeby zdążyć przed jego wyjściem ,aż się ludzie dziwnie przyglądali .Później sama się z siebie śmiałam ,choć nocka już nie była taka ciekawa ,wszystko mnie bolało .Biegająca a raczej próbująca udawać bieganie kobieta w ciąży ,ładna parodia :laugh: :laugh:.Jak to opowiadałam szwagierce to normalnie lała ze mnie
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IZUNIU wtedy nie miałam wyjścia ,bo to był lekarz prowadzący kamila ,a dusiło go całą noc ,miał boleści brzucha i głowy .Całą noc przy nim siedziałam ,tak biedaczysko się męczyło ,myślałam że to zapalenie oskrzeli .Kamil dostał ataku astmy (pierwszy raz) ale na szczęście na drugi dzień przeszło ,wypisał mu dysk ikrople i wszystko przeszło.
Ja ostatnio jak byłam w tesco to zawracałam co chwilę do toalety aż mnie ochrona zaczęła obserwować (są bardzo dyskretni ,niech ich jasna cholera)
Ja ostatnio jak byłam w tesco to zawracałam co chwilę do toalety aż mnie ochrona zaczęła obserwować (są bardzo dyskretni ,niech ich jasna cholera)