reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Iwonka,mi ostatnio cos takiego przytrafiło sie w sklepie :-[ podobno czasem takie"chluśnięcie" może sie zdarzyć,nie przejmuj się.Moje upławy tez sątakie jak twoje.

reklama
Uspokoiłyscie mnie troche:)dziekuje wam kochane!!!Do lekarza ide dopiero 2 czerwca.Upomne sie o jakies badania:)bo ostatnio badana bylam na koziołku 9 tyg temu..to chyba dawno...maluszek wlasnie przed chwila dal mi popis akrobatyczny..wiec chyba wszystko jest ok:):)

KajuMaju :-* dzięki Tobie miałam dzisiaj pierwszą od dłuższego czasu spokojną, przespaną noc bez zgagi. Aż się bałam położyć spać, powiem szczerze, bo cały dzień miałam straszną zgagę ale na noc zapodałam sobie dwa kubki mleka i było miodzio ::)

A mnie od rana bolą zęby (przez pogodę) a najgorsze jest to że nic na to nie można brać ,chyba że wy znacie jakis dobry środek

ojjjjjjj....dziewczyny ,macie jakiś sposób?

Kurcze Wiolu niewiem, jak dziąsła to szałwia albo Dentosept ale zęby ??? Może spóbuj tym co napisałam napewno nie zaszkodzi a nuż pomoże... współczuję:(

ja też się dzisiaj poskarżę bolą mnie wszystkie kości od wczoraj tak jakby na grypę ale to nie grypa bo ne mam gorączki
normalnie chodzic nie umiem najgorzej to żebra i biodra szok az nie umialam w nocy spać nie wiem
co mam ze sobą zrobić

Biedactwo, po prostu odpoczywaj dużo dzisiaj, samo przyszło samo przejdzie...

Dzięki ,dentosept mam to już idę smarować

KAmilko ja ostatnio miałam to co ty ,nic nato nie poradzisz ,zostaje ci tylko odpoczywać ,powinno przejść .Ja jestem meteopatą i wszystkie zmiany pogody zaraz odczuwam

reklama
kurcze to jednak chyba grypa kości mnie już tak bolą że dosłownie płaczę
a temeratura idzie w góre [rzed chwilą miałam 37 i 6 dziewczyny kiedy trzeba brać coś na zbicie gorączki
i co to może być może być panadol?

Do góry