reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

A MNIE dzisiaj w dodatku że męczy zgaga to jeszcze pierwszy raz boli kręgosłup ,czuję się jak staruszka .A co do wymiotów to akurat męczyło mnie przez 5 miesięcy od rana do wieczora .Dlatego też w pracy byłam już dobita w 2 miesiącu i musiałam iść na zwolnienie lekarskie ,nie byłam w stanie pracować ,ponieważ co chwilę goniłam do toaletki .A tak jak pisałam gdzieś wczesniej myślałam że mam grypę żołądkową która rzeczywiście panowała w pracy .Ito się dziewczyny zdziwiły hihihi :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Wiolu - to Ty tak samo jak ja - tez dostalam zwolnienie od razu, bo wiecej czasu spedzalam w WC niz za biurkiem :)) Ale co dziwne ze juz nie pamietam jak to bylo... a tak narzekalam ze do konca zycia nie zapomne jak mi zle "z glowa w sedesie"... :))

A bola Was nogi tuz nad kolanami???? Mnie strasznie, zwlaszcza po tym wyjezdzie i wczesniej te zakupy.... CZasem to boje sie usiasc czy wstac, bo mam wrazenie, ze mi w tym momencie pękną... WIdac nie przyzwyczajone do dzwigania takich ciezarów ;)

Do bólu kregosłupa to sie jzu chyba przyzwyczaiłam - w naszym łozku nie da sie inaczej ;) ale wkrótce zmieniamy na porzadne wyrko :)

KajuMaju wiem ze nie mialas nic zlego na mysli, ja tylko sprostowalam jak bylo rzeczywiscie!!! ;)

A co do boli to niestety dalej ciagnie mnie w kroczu! Kobitka na kursie kazala robic cwiczenia, a ja jak stara babcia! Z bolu nie moge jednego cwiczenia do konca wykonac! Nikt by teraz nie uwierzyl ze ja mialam ze sportem do czynienia!!!

Musze sie wam pozalic!!! W zwiazku z tym ze moj mezulek chrapie w nocy to ja juz od dluzszego czasu (jeszcze przed ciaza) spie z korkami w uszach!!! Tak dobrze przeczytalyscie, z korkami w uszach!!! Do tej pory bylo wszystko w porzadku ale dzis niestety lewym uszkiem slysze w mono!!! Nie wiem co mam zrobic! Jakos dziwne to uczucie!! Licze , ze do wieczora mi przjdzie, bo jakos nie mam ochoty teraz po laryngologach latac!!!
Jak to mowi moja mama: "jak nie urok to sraczka", sorry za slowo ale tak jest!!!!

Na "zatkane" uszy sa super krople Otinum - ale nie wiem czy u Ciebie Kreciku bedą takie.

reklama
Dzieki Elpis, mam kolezanke w aptece (wlasnie ta o ktorej wczesniej pisalam) i zapytam ja czy maja cos takiego!! Jeszcze raz dzieki!!!

Do góry