reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

A u Dudarewicza masz do wyboru filmik czy zdjęcie kolorwe czy tylko jest filmik?

reklama
Jak robi filmik to i takie zdjecie Ci druknie - a tez chcesz isc do niego teraz? Bo ja mam na 17tego na Smugowej - panstwowo, ale wolalabym isc do Dudarewicza znowu, bo on to tak wszystko dokladnie i ciekawie opowiada, ze nawet nie zdarzysz sie sama zapytac. Widac ze to jego pasja i podchodzi to sprawy fachowo.

Elpis też się wybieram do niego mam zrobić USG w 32 tyg ciąży czyli za dwa tygodnie.

Aniu, no bo ja tez mam zrobic miedzy 30 a 32 tyg i mialam skierowanie od mojej ginki, ale moge tylko na Smugowej bezplatenie (wiesz jak to teraz jest), a do Dudarewicza bym poszla tez, tylko nie wiem jaki odstęp zachowac, zeby bylo ok dla dzidziusia. No chyba ze zrezygnuje z tamtego, ale wolalabym tamto pokazac mojej gince, zeby nie widziala, ze taka "rozrzutna" jestem i place 140 zl za badanie ???

A zapisalas sie juz? Nie wiesz czy gdzies nie wyjezdza w najblizszym czasie albo cos?

Elpis jeszcze się nie zapisałam a z USG jeśli masz bezpłatne to zrób je po co masz płacić ostatnie USG w 38tyg zrobisz sobie u niego

[

Poza tym jakos nie jestem przekonana do tej przychodni na Bałutach - juz sam fakt, ze jak dzwonilam sie zapisac to powiedziala ze w sierpniu ma wolny termin... no comments

No miałyśmy razem więc spokojnie dużo odpoczywaj nie przemęczaj się :laugh:

reklama
No wlasnie :)
Dzis sie nameczylam tym przymierzaniem - az maly zaczal kopac :)

Do góry