reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ola trzymaj sie dzielnie! Wszystkie myslimy o tobie i przesylamy pozytywne fluidy zebys jak najszybciej byla w domku :laugh:

HEJKA!! Jestem tak jak obiecałem :) Ola czuje się już lepiej, więcej się uśmiecha więc jest ok, no i "mały" już tak nie dokucza :) Ola została przeniesiona na sympatyczną dwuosobową salkę. Leży sobie z dziewczyną, która ma ten sam problem, ale Ona jest w 9 tygodniu ciązy :( właśnie wróciłem ze szpitala. Zawiozłem im telewizor, co by im się nie nudziło i razem oglądaliśmy klasykę polskich komedii ... SEKSMISJĘ... pośmialiśmy się troszkę i jest oki.  ;) Ola odetchnęła z ulgą jak została przeniesiona do tej sali, ponieważ ta na której leżała od wczoraj była 8 osobowa  :( i była to sala "chirurgii jednego dnia" czyli panie z nadżerkami itd ... jedna to nawet miała lekką nadżerkę mózgu :D :D :D :D jak to moja żonka stwierdziła, ponieważ chodziła po sali i od każdej z nich brała a to wodę a to sok a przy mnie podeszła do jednej z Pań i zapytała czy może wziąć sobie ciasteczko i kiedy je dostała stwierdziła, że weźmie sobie drugie bo jej smakują  :D :D :D a kiedy Ola suszyła włosy z wielkim fochem wyszła z sali  :D :D później darła się że telewizor jest za głośno i takie tam... jednym słowem to taki MOCHEROWY BERET W ŚREDNIM WIEKU :D :D :D Jutro zawożę Oli dvd i trochę filmów, żeby się nie nudziły i jak wrócę to oczywiście zdam Wam relację... a póki co życzę miłej, spokojnej nocki i ślę moc buziaków dla Was wszystkich od Oli :)
P.S. Elpis... Ola powiedziała, że chętnie skorzysta z Twojej propozycji co do rosołku i zaprasza Cię na salę 249 do szpitala Św. Trójcy w Płocku z odpowiednimi akcesoriami do przygotowania Twojego słynnego rosołku :) :)

Ojej dopiero przeczytalam :( Biedna Olenka.Lezenie w szpitalu jest okropne, ale wierze ,ze dzidzia ja tylko nastraszyla tak jak mnie ;) Musimy na siebie naprawde chuchac i dmuchac bo niestety chyba kobiety nowego pokolenia jakies slabsze sa i czesto cos sie nam dzieje w ciazy ::)
Darku usciskaj mocno Ole ode mnie i Wicia i pogadaj z synem jak facet z facetem zeby was juz wiecej nie straszyl ;) :)

:) HI HI :) OK Aneczko pogadam z synkiem i uściskam żonkę napewno, niedługo jadę do nich do szpitala. Dzwoniłem rano i Ola czuje się już lepiej, te skurcze są już o mniejszej częstotliwości i słabsze :) więc się poprawia :D

:) No niestety, kura na rosół mi uciekła, nie goniłam jej długo - podarowałam jej wolność, jak prezydent USA "ułaskawia" indyka w Swieto Dziękczynienia, hihih. Ciesze sie, że Ola wraca do formy, że mija to co złe. To sie Darku teraz naznosisz tego sprzetu do szpitala - a z tym laptopem niezły pomysł - tylko zeby na brzuchu go nie kładła jak bedzie pisac! Buziaki i sciski wielkie dla Oli i "Małego" :)

reklama
Cześć dziewczyny!Co do mojej wizyty.To nie bardzo da sie obejsc te przepisy.W szpitalu mnie nie przyjmą bo nie mialam jesczze wizyty wstepnej,i nie jestem jeszcze zarejestrowana w ich spisie.Po 21 bede miec juz stalą opieke lekarską..teraz musze po prostu czekac...uroki przeprowadzki do innego kraju......moze niepotrzebnie panikuje...a wszystko jest w porzadku...Postaram sie o tym po prostu nie myslec..do czasu wizyty!!

Olu!! Wracaj do nas szybciutko!!!!:):)

Do góry