reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

kaja25 pisze:
Elpisku ,ty z tą kurą to na powaznie??I sama ją tak chciałas ukatrupić??

Nie, no co Ty :) Ze mnie się smieją, bo ja każdego robaka, nawet pająka z domu przez okno "na spacer" wyprowadzam, a nie rzucam w niego kapciem, to co tu dopiero o kurze mówić...

reklama
Witam ponownie Kobietki!! :) Właśnie wróciłem od Oli ze szpitala i mam dobre wieści :laugh: :laugh: :laugh: nasz ginekolog powiedział dziś Oli, że w jeśli w poniedziałek wszystko będzie oki to Ola wyjdzie. On ma dyżur w poniedziałek i zrobi usg i podejmie decyzję, ale wszystko wskazuje na to że Olcia wyjdzie :) :) :) :) :) Dziś czuje się już dużo dużo lepiej, skurcze są bardzo żadko więc i humorek dopisuje ;) Dziękuję w imieniu swoim i mojej żonki Krecikowi i Elpis za smski, Oli zrobiło się bardzo miło jak do Niej napisałyście :) a teraz leży sobie i ogląda film na dvd ze swoją "współlokatorką". Wszystkie macie duuuuuuuuuuuże buziaki. Będę w szpitalu jeszcze troszkę później, ale wrócę pewnie późno więc jak dam radę to coś napiszę a jak nie to jutro rano. POZDRAWIAM ;D Darek

Dziekujemy Dareczku za nowe wiesci o Oli i cieszymy sie bardzo ze moze na poczatku tygodnia bedzie juz w domku!
Dobry maz z ciebie! Mozna Oli pogratulowac! Dbaj o nia dalej tak jak to robisz!
A smsik to drobnostka! przeciez w koncu poto wyienialysmy sie numerkami! Buziaczki dla waszej trojki!!!! :-* :-* :-*

HELLO EVERYBODY!!!! Piszę żeby po raz koleiny zdać relację ze szpitala od mojej żonki... na 99% wyjdzie w poniedziałek  :D :D :D :D :D :D :D :D okazało się, że Ola dostaje też leki, które jeżeli dzidzia urodzi się wcześniej to będzie miała zdrowe płucka, bo one działają na prawidłowe ich wykształcenie :) poza tym to wszystko oki, 4 razy dziennie ma robione KTG i wszystko jest w porządku z tętnem :D wczoraj wieczorem złapała małego dołka, że musi leżeć w szpitalu, ale dziś już jest ok. Dzwoniła rano i było już po obchodzie i lekarz powiedział, że w poniedziałek prawdopodobnie wyjdzie :D tak więc od poniedziałku (pewnie popołudniu) będzie już z Wami na forum brykała ;) ;) ;) POZDRAWIAM! TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO W TEN SŁONECZNY DZIONEK ;D ;D ;D

OO jak to fajnie od rana dobre wieści usłyszeć (przeczytać) :) Cieszymy się, że wszystko ok i że Ola wraca do domku :) Pozdrawiamy serdecznie Was wszystkich - specjalne "smyranki" dla Oliwierka!!!! Czekamy na Was w poniedziałek :) Dużo usmiechu i radosci na te najbliższe dni!!!!

Czy którejś z was zaczęło już się mleko produkować ??? ja zauważyłam na piżamce małe plamki już któryś raz z rzędu, to jest przerażające, tak wcześnie tego się nie spodziewałam, mama mi powiedziała że jak tak mam to mam uważać żebym nie przeziębiła biustu bo to podobno potwornie boli i mam sobie kupić wkładki do biustonoszu bo trudno takie plamienie sprać

Tasha to normalne pomału organizm szykuje się do finiszu :) a na biust to musisz naprawdę uważać żeby tylko go nie przeziębić bo po pierwsze bardzo boli a po drugie można stracić przez to pokarm.

Ciesze sie ,ze Olenka wychodzi.Nie ma to jak w domu ;D
Co do biustu to u mnie na razie cisza ale brodawki sa takie inne i moze niedlugo tez sie zacznie ::) ;)

WITAM PONOWNIE WSZYSTKIE "LIPCOWE BRZUCHATKI" ;) Ola czuje się dobrze, w każdym razie nic się nie "pogarsza" więc wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują na to, że jutro wyjdzie już do domku ;D ;D ;D ;D ;D dziś przyjechali z Warszawy rodzice Oli i piesek Kenzuś więc bardzo się ucieszyła :) poza tym to Ola martwi się jak zniesie to "oszczędzanie" się :) bo mówi, że strasznie wynudziła się w tym szpitalu i chciałaby coś porobić, ale nie wolno Jej się przemęczać i przeraża Ją wizja leżenia cały czas w wyrku, ale może jakoś to będzie ... POZDROWIENIA I BUZIAKI DLA WSZYSTKICH LIPCÓWEK OD CAŁEJ NASZEJ TRÓJKI :) jutro to już pewnie Olcia sama do Was napisze ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No to Olu gdzie jestes? Czekamy na wasz powrot z niecierpiliwoscia! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i sobie troszke pogadamy!!! A jak musisz odpoczywac to odpoczywaj! Wasze dobro jest najwazniejsze!!!

Do góry