reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
ewan-Augustowianka pisze:
Wiolu-jak niegdzie się nie ruszasz?! tylke co Ty kochana smigasz po chałupie to kilometry całe!

Po chałupie to może i tak :laugh: :laugh:,ale do miasta nawet nie próbuje ,bo jak pomyśle że mam czekać na busy i być ściśnięta to aż mi się odechciewa a niestety autka nie mam .Dlatego goniępo domu iszukam zajęcia choć po wczorajszej nocce to dziś w sumie mało robiłam,tyle że musiałam uprzątnąć kuchnie po moich dzieciach :laugh: :laugh: :laugh:

tez tak myślę jak Ola Elpisku. ja dwa dni przed porodem non stop spałam
dobrze że byłam w szpitalu to nic nie musiałam robić ;) ;)

Od kilku dni i nocy mam straszne upławy ,strasznie dużo schodzi śluzu ,ale to już nie czop bo ten to już dawno zszedł ,do toalety to gonię co chwilę .Kłucie szyjki przeszło ,skurczyki skurczybyki też przeszły ,jedynie co to lekki ból krzyża ale też zmnieszył się dużo i mamy chyba zastój :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny nie zostawiajcie mnie samej :( :( :(
umówmy się że jak przedostatnia pojdzie rodzić to obowiązkowo zabiera ostatnią ze sobą :D

reklama
Do góry