reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ewan-Augustowianka pisze:Wiolu-jak niegdzie się nie ruszasz?! tylke co Ty kochana smigasz po chałupie to kilometry całe!
Po chałupie to może i tak :laugh: :laugh:,ale do miasta nawet nie próbuje ,bo jak pomyśle że mam czekać na busy i być ściśnięta to aż mi się odechciewa a niestety autka nie mam .Dlatego goniępo domu iszukam zajęcia choć po wczorajszej nocce to dziś w sumie mało robiłam,tyle że musiałam uprzątnąć kuchnie po moich dzieciach :laugh: :laugh: :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Elpis,ten leń to oznacza,że już na maxa niedługo urodzisz,zbierasz siły na poród
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
TO CO ZE MNĄ BĘDZIE ? ;D ;DJAK JA NIE MOGĘ W OGÓLE SPAĆ W NOCY ? :laugh: :laugh:CHYBA POCHODZĘ W CIĄŻY JAK SŁONICA HI HI HI :laugh: :laugh: :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Od kilku dni i nocy mam straszne upławy ,strasznie dużo schodzi śluzu ,ale to już nie czop bo ten to już dawno zszedł ,do toalety to gonię co chwilę .Kłucie szyjki przeszło ,skurczyki skurczybyki też przeszły ,jedynie co to lekki ból krzyża ale też zmnieszył się dużo i mamy chyba zastój :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No to zbieramy się wszystkie :laugh: :laugh: