reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
no powiem ci jak poskacze to zaczyna w miednicy mnie bolec, moze cos ruszy mam taka cicha nadzieje ja nie chce do szpitala bezobjawowo jechac.....głupio tak jakos.

no własnie ja przy moim miałam 2 kroplowki i pamietam ze bol był koszmarny, wolałabym uniknac tym razem oxy.

Kurcze, ja tez licze ze do jutra - max sroda poludnie - Junior sie urodzi, bo nie chce wywoływanego porodu :( Juz mam dosc tych "cwiczeń" - dzis w ogole mi jakos niedobrze, nie mam siły, nic mi sie nie chce, boli mnie juz chyba tez wszystko.... Wariuje??? !!!

ja tez dzis na nic sił nie mam, jestem cała opuchnieta, czekam na meża i chyba na jakies lody wieczorne wyskoczymy, może poprawią mi samopoczucie :)

Ja przed chwila pomyslam o spacerze, ale zaarz potem jak sobei wyobrazilam, ze to trzeba zejsc na dol, podnosic nogi, i isc i isc... to mi sie juz nie chce - no takiego lenia dostałam ze szok... Pojde moze w koncu wymocze sie w tej letniej wodzie to mnei cos chwyci konkretnego.... Przez te cwiczenia to jestesmy tacy niewyspani ze cos strasznego..

reklama
Do góry