reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Widzę że już wszystkie mają dość ,ja też dołączam do grona .DOOŚŚĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!! Do mnie też dziś szwagier dzwonił czy już urodziłam,myślał że przyjedzie wcześniej na pępkówe .Chętnie bym im oddała ten ciężar ,wkurza mnie to dopytywanie czy już .Moje wczorajsze objawy całonocne to biegunka ,ból i twardy brzuch i lekkie skurcze .I oczywiście to była oznaka jak zwykle ale innego porodu ,normalnie się wściekne .Mąż już się ze mnie śmieje ,że tak przeżywam inne porody ;D ;D

reklama
Wiolu z twoimi zdolnosciami powinnas zostac wrozka....moze mi tez bys juz wywrozyla porod co???a Ty sobie czekaj spokojnie do terminu ;D ;D

IWONKO dziękuje ci bardzo ,ja mam chyba przeczucia co do porodów ale jeszcze nie doszłam która będzie rodzić ale jak tak dalej pójdzie to i pewnie tego się nauczę :laugh: :laugh: :laugh:

jeszcze tego by ci tylko brakowalo zebys czujac skurcze w glwoie miala mysl tak dzis kolej na.....hihihihihiswoja droga to naprawde z minuty na minute mam coraz bardziej dosyc tego wszystkiego znaczy dokladnie tego ciezaru ktory dziwgam przed soba...i ktory wlansie lezac mi na kolanach przymuje dziwne ksztalty pod wplywem ruchow moejgo dziecka

w sumie tak...chcialbym urodzic noramlnie bez zadnego wywolywania ale jesli sie nieuda to juz naprawde niechce dluzej czekac....

hmmmmmm to moze zmienie nastawienie i zamaist myslec Ola kiedy wkoncu wyjdziesz to zaczne myslec i dobrze siedz sobie jak ci tam dobrze mam poczeka iihiihihihihi

wpadlam na chwile do brata na komputer bo u rodzicow sie modem zepsul i moze to kilka dni potrwac :(
Ja dzis od 2giej w nocy mam skurcze ::) dosc bolesne ale niezbyt regularne :( kolo 4tej byly co 6,8,10 minut potem znowu co 10 kolo 7mej co 10,30minut a teraz znowu co 7,10min. Badz tu czlowieku madry ::) ::) ::)
nie mam pojecia co bedzie dalej ale mam nadzieje ,z e mnie wezmie porzadnie bo spac mi sie chce a z tymi bolami to niebardzo mi wychodzi spanie ;) wolalabym juz na ta porodowke jechac i rodzic a nie tak czekac nie wiem na co
bralam w nocy goracy prysznic i nie przeszlo ale tez nie rozkrecilo sprawy
Rany co ja mam zrobic zeby to sie zrobilo tym co trzeba ???

reklama
Aneczko niewiem nieststy co mozesz zrobic zeby to bylo TYM...ale ja trzymam kciuki i zycze ci z calego serca zeby tak wlasnie bylo i zebys mogla sie jeszcze dzis cieszyc z narodzin synka

Do góry