reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

a juz się martwiłyśmy o Ciebie Aneczko  :) a może jakbyś poszła do szpitala lub lekarza? może pomogą rozkrecić?  :) może nawet jakieś rozwarcie jest a nie wiesz... ::) bo coś się dzieje z pewnością  :)

reklama
Narazie chyba poczekam bo dzwonilam rano na izbe przyjec i powiedzieli ,ze to tak moze byc i mam czekac na skurcze regularne nawet co 5 minut bo takie jak ma to moga jeszcze potrwac albo minac ::) oby nie minely.Upajam sie wiec tym bolem i czekam na wiecej hihihi ;)

Kochana podziel sie ...u mnie zero skurczy tylko klucie dolem brzucha...ale podobno tak ma byc to znaczy ze glowka sie przypiera do szyjki.....co ja mam zrobic zeby mnie skurcze zlapaly????

ach gdybym to ja wiedziala ::) ja wczoraj latalam po schodach schylona w pol bo ponoc schylanie sie tez jest dobre.Potem zrobilam 30 sklonow w duzym rozkroku. :laugh: :laugh: czego sie nie wymysli co? ;)

Aneczko jak miło ze jesteś jeszcze z nami:)
Znajoma mi mówiła że najlepszym sposobem na przyspieszenie porodu jest masowanie sutków wtedy wydziela się naturalny hormon oxy ja zaczęłam próbować i zobaczymy moze zadziała.Aneczko a z tymi schodami to też chyba muszę wypróbować :)

Aniu tez o tym slyszalam ale ponoc dziala tylko jak sie okolo godziny poswieci na takie masowanie i to ze dwa razy dziennie trzeba powtorzyc :police:

O rany godzinę masowania i to jeszcze dwa razy dziennie to juz chyba nie dla mnie bo jak się dotknę to mnie bierze q....ica brrrr.wszystko już mnie wkurza

reklama
boze chyba bym skurczow palcow dostala jakbym sie musiala 3 rayz dziennie masowac po godzinie albo bym usnela w miedzyczasie

Do góry