reklama
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Iwonko a ja myślałam ze po wczorajszych sygnałach dowiem się dzisiaj ze już urodziłaś a Ty ciągle bidulko się meczysz.Jesli chodzi o mój brzuch to ja też tak mam jak Wy a do tego u mnie dochodzą straszliwe nerwy bo naprawdę nie chce już chodzić z ciężarem i wogóle mam okropny nastrój chodzę naładowana złą energią wszystko mnie wkurza i najchętniej to bym siedziała i beczała :niech juz się to skonczy bo normalnie zeświruję
A oprócz tego cisza nic nie boli nic nie kłuje spokój i Niunia też spokojna
A oprócz tego cisza nic nie boli nic nie kłuje spokój i Niunia też spokojna
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
TO chyba przez te upały mamy taka jazde... bo to człowiek wyglada nie za zbytnio... nie ma specjalnie co zalozyc, ciagle upocone, swiecące twarze.. opuchniete od stop do głowy... do tego bezbarwne krotkie paznokcie (dla mnie to tez dyskomfort ;D).... I tak sie uzbierało
Ale w weekend sie ochlodzi (tak mowili w tvn, jakby co, zeby nie bylo na mnie)... I ja na weekend sie szykuje do rodzenia.. jeszcze w takim upale przec... to dziekuje...
Ale w weekend sie ochlodzi (tak mowili w tvn, jakby co, zeby nie bylo na mnie)... I ja na weekend sie szykuje do rodzenia.. jeszcze w takim upale przec... to dziekuje...
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
Aniu z tym nastrojem to mozemy sobie podac rece....ja juz tez mam dosc tej wielkiej brylki ktora przed soba dzwigam...czuej sie jak slon zwlaszcza w takie upaly kiedy poce sie anwet przy siedzeniu....ale u ciebie jeszcze 3 dni do terminu wiec ja trzymam kciuki i wierze ze urodzisz o czasie....najgorzej to tak czekac jak ja i wypatrywac u siebi oznak rozpoczynjacego sie porodu
Elipsku u mnie sala porodowa ma klimatyzacje ostatnio jak bylam na ktg to byl taki przyjemny chlodek... a zreszta moge przecnawet w upale byle tylko wogole zaczac rodzic
Elipsku u mnie sala porodowa ma klimatyzacje ostatnio jak bylam na ktg to byl taki przyjemny chlodek... a zreszta moge przecnawet w upale byle tylko wogole zaczac rodzic
agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
ja tez wstałam (o 5) w nastroju grobowym cała noc lało i nadal jest duchota, tylko bym lezała a tu młody marudzi ze sie nudzi, nie myslałam ze tak te ostatnie dni sie beda mi ciagneły, i juz mi sie nawet do sklepu nie chce isc bo jak pojde to kazdy "a pani jeszcze chodzi..." ciezko niezauwazyc.
elpis trzymam kciuki niech ci powie ze juz na 3 palce rozwarcie
elpis trzymam kciuki niech ci powie ze juz na 3 palce rozwarcie
reklama