reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Kurcze, chyba Junior sie szykuje do wyscia, bo brzuch juz mam tak nisko, ze jak siadam to musze go sobie podtrzymac i polozyc na kolanach, bo mi sie nie miesci... I w ogole jakos dziwnie sie czuje - tzn jakos inaczej niz do tej pory... Jutro mam lekarza, zobaczymy co ona mi powie.. jak tam moja szyjka i te sprawy...

Moim najwiekszym szalenstwem w tym stanie bylo dzisiaj obrabianie paznokci u stop... powinni to uznac za dyscypline olimpijską - to trudne cholerka jest! ;D

....Taka zmeczona bylam....a jakos zasnac nie moge....na rzue spokoj..nic mnie nie boli...mam nadzieje ze tej nocy sie wyspie..zeby miec sile na kolejny dzien:)i porod jakby cio:):)

Ewan - i pewnie od tych akrobacji wieczorem myslalam ze w srodku nocy pojade rodzic :) Ale przeszło...

A mnie opuściły wszystkie siły i jakaś taka bez humoru chodzę i stale marudzę, mam już samej siebie dosyć, nie wiem jak Arek ze mną wytrzymuje. A jedyne skurcze jakie mam to skurcze szczęki i dłoni ;) , tak mnie dzieci rozrabiające na klatce wkurzają :mad: , że chyba im tyłki złoję, bo po dobroci żeby poszły na plac zabaw nie skutkuje.

a ja moj brzuch mam juz tak nisko ze jak siedze to musze go tzrymac na kolanach albo jak mi za ciezko to miedzy nogami.....zamiast niego chciaalbym juz trzymac na rekach swoje Malenstwo

reklama
Nio, z tym brzuchem tez tak mam :)
Moj wczoraj jakos malo ruchliwy sie zrobil i czulam ze wkreca mi sie coraz niżej... za 2 godziny jade do ginki.... ciekawe, moze go juz tam widac na horyzoncie :D

Do góry