reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
kurde jak sobie tak pomyslalam to MARZY MI SIE TAKA WAGA !! 30 MNIEJ... ::) Rozmarzyłam się....a ja tu stracę pewnie nędznego piataka przy porodzie... :-[

A mnie dziś dalej kłuje w szyjce i ból spojenia ,chodzę dosłownie jak staruszka ;D ;D :laugh: :laugh:.Chciałam pomyć okna i nici bo jak tylko się schyle to zaraz mnie łapią skurcze .Niby się sypie ale dalej mnie trzyma ,czyli czekam na 24 lipca :laugh: :laugh: :laugh:

Wiolu u mnie bol spojenia czasem jak nie do zniesienia az plakac sie chce......najgorzej w nocy dojsc do kibelka i w dizen czasem puszcza a dzis od rana chodze jak jakis zapasnik sumo albo starowinka.....

Wytrwala jestes sypiesz sie sypiesz i rozsypac niemozesz ;Dnasze dzieci uwilebiaja nas meczyc

SADOMASOCHISTKA JESTEM :laugh: :laugh: :laugh:W nocy to orzydałby się kibelek jak najbliżej a tu już się robi problem z samym wstawaniem :laugh: :laugh:.Ale już niedługo ,potem bedziemy się śmiać same z siebie :laugh: :laugh:

wiolu obys miała racje ja tez strasznie narzekam na pachwiny i na spojenie nie potrafie czasami przyłozyc noge do nogi strasznie boli a co bedzie pozniej a buuuuuuuuu....... :-[

Zebyście mnie teraz widziały normalnie spuchły mi usta ;D ;D,przypomniały mi się słowa IWONKI ,JAK U MURZYNKI ;D ;D ;D,ŻEBY DO TEGO JESZCZE MIEĆ ICH KARNACJE :laugh: :laugh:

Czy wiece jak wlasciwie wygladaja wody plodowe ? Ile tego jest ??
Boje sie ,ze tego nie rozpoznam.

Dzis moje miesnie brzucha sporo pracowaly , bo sie bardzo duzo smialam ( ogladalismy z bratem glupie zdjecia na internece ) , a pozniej kichnelam i............nagle zrobilo mi sie strasznie mokro. Nie dosc ,ze zamokly mi majtki to jeszcze przeszlo na spodnie zostawiajac na nich mokra plame.
Czy to pekly mi wody czy np. jestem juz taka rozepchana ,ze az sikam w majtki przy kichnieciu ???

Skurcze w pachwinach tez mam. Az mi sie nogi uginaja czasem.

WITAJ KAJU !!!!! MOżliwe że od śmiechu można sobie popuścić ,ponieważ pęcherz nie utrzymuje już tak .A wody płodowe są bezbarwne ,normalne jak woda i ciepłe .Ale jeśli zaczną ci się skurcze ,to zmykaj do szpitala

reklama
kazałam dzis mezusiowi kupic te liscie malin i olejek rycynowy a nóż a widelec...;) hehe tylko mam nadzieje ze nie zapomni kupic:-)

Do góry