reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A mnie dziś dalej kłuje w szyjce i ból spojenia ,chodzę dosłownie jak staruszka ;D ;D :laugh: :laugh:.Chciałam pomyć okna i nici bo jak tylko się schyle to zaraz mnie łapią skurcze .Niby się sypie ale dalej mnie trzyma ,czyli czekam na 24 lipca :laugh: :laugh: :laugh:
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
Wiolu u mnie bol spojenia czasem jak nie do zniesienia az plakac sie chce......najgorzej w nocy dojsc do kibelka i w dizen czasem puszcza a dzis od rana chodze jak jakis zapasnik sumo albo starowinka.....
Wytrwala jestes sypiesz sie sypiesz i rozsypac niemozesz ;Dnasze dzieci uwilebiaja nas meczyc
Wytrwala jestes sypiesz sie sypiesz i rozsypac niemozesz ;Dnasze dzieci uwilebiaja nas meczyc
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
SADOMASOCHISTKA JESTEM :laugh: :laugh: :laugh:W nocy to orzydałby się kibelek jak najbliżej a tu już się robi problem z samym wstawaniem :laugh: :laugh:.Ale już niedługo ,potem bedziemy się śmiać same z siebie :laugh: :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Zebyście mnie teraz widziały normalnie spuchły mi usta ;D ;D,przypomniały mi się słowa IWONKI ,JAK U MURZYNKI ;D ;D ;D,ŻEBY DO TEGO JESZCZE MIEĆ ICH KARNACJE :laugh: :laugh:
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Czy wiece jak wlasciwie wygladaja wody plodowe ? Ile tego jest ??
Boje sie ,ze tego nie rozpoznam.
Dzis moje miesnie brzucha sporo pracowaly , bo sie bardzo duzo smialam ( ogladalismy z bratem glupie zdjecia na internece ) , a pozniej kichnelam i............nagle zrobilo mi sie strasznie mokro. Nie dosc ,ze zamokly mi majtki to jeszcze przeszlo na spodnie zostawiajac na nich mokra plame.
Czy to pekly mi wody czy np. jestem juz taka rozepchana ,ze az sikam w majtki przy kichnieciu ???
Skurcze w pachwinach tez mam. Az mi sie nogi uginaja czasem.
Boje sie ,ze tego nie rozpoznam.
Dzis moje miesnie brzucha sporo pracowaly , bo sie bardzo duzo smialam ( ogladalismy z bratem glupie zdjecia na internece ) , a pozniej kichnelam i............nagle zrobilo mi sie strasznie mokro. Nie dosc ,ze zamokly mi majtki to jeszcze przeszlo na spodnie zostawiajac na nich mokra plame.
Czy to pekly mi wody czy np. jestem juz taka rozepchana ,ze az sikam w majtki przy kichnieciu ???
Skurcze w pachwinach tez mam. Az mi sie nogi uginaja czasem.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
WITAJ KAJU !!!!! MOżliwe że od śmiechu można sobie popuścić ,ponieważ pęcherz nie utrzymuje już tak .A wody płodowe są bezbarwne ,normalne jak woda i ciepłe .Ale jeśli zaczną ci się skurcze ,to zmykaj do szpitala
reklama