reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
hehe, ja to juz bym chciala moego wykorzystac. ale ciut za wczesnie ;D no i przy takiej gromadce to chyba strasznie szybko musialoby to wszystko byc ::) ;D

O rany dziewczyny chyba mam kryzys ciążowy :( mam już tak dosyć już mi się nie chce chodzić z brzuchem czuję się jakbym ważyła z 200kg ::) ja już chcę być po wszystkim chcę znowu poczuć się lekka HEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet nie mogę siedzieć przy kompie dzisiaj chciałam założyć sobie nogę na nogę ale bez szans czy Wy też tak macie????

Ja też czuję się jak słonica, o nodze na nogę to tylko pomarzyć, przeważnie siedzę jak chłop :p ( nogi za 15 trzecia). Naprawdę jak cholera zazdroszczę rozdwojonym mamusiom.

MEGI NIE JESTES SAMA JA TEZ SIEDZE JAK CHŁOP ALE CHYBA JUZ SIE PRZYZWYCZIŁAM WSZYSTKIE CZUJEMY SIE JAK SŁONICE ALE TAKIE UROKI JA TO BYM MUSIAŁA BRAC PRYSZNIC NAWET W TRAKCIE ;D ;D ;D PORAZKA OSTATNIO POWIEDZIALAM MARCINOWI ZE JA JUZ CHCE BYC NORMALNA I UPRAWIAC NORMALNY SEX A NIE PRZEPYCHANKI ;D ;D USMIALISMY SIE NA MAKSA ALE MNIE JUZ NIE JEST Z TYM DO SMIECHU MAM OCHOTE OSTRO POSZALEC A NIE TAK JAK PISZE ELIPS W WERSJI SUMO JEDNAK MUSZE JESZCZE POCZEKAC

No, też już bym chciała poszaleć.
A jak w nocy przekręcam się z boku na bok to tak jęczę, że chyba pół klatki się budzi i pewnie co noc myślą, że rodzę ;D
A rano jak wstaję z łózia to strasznie mnie bolą stopy i brzusio, czuję się wtedy jak 80-letnia babulinka :p

TO JEST STRASZNE PRAWDA JA TEZ TAK MAM JAK BOLA MNIE PACHWINY I SPOJENIE TO NIE POTRAFIE SIE OBROCIC Z BOKU NA BOK STRASZNIE SIE CZUJE A JAK MAM NAPIETY BRZUCH I CHCE MI SIE SIKU TO NAWET NIE UMIEM WSTAC

reklama
oj bidulki!
u mnie znowu inny rodzaj boleści-kurcząca się macica-jak mnie przedwczoraj złapało to dopiero nospa pomogła i 15 minut leżenia i płączu! ból jak przy porodzie! straszne!

Do góry