reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Podpisuje się pod dziewczętami, Kamilko czytałam tu na różnych wątkach i o ile się nie mylę to nawet na czerwcówkach o tym...i miały dziewczyny podobnie ,zamartwialy się ...a urodzily śliczne zdrowe bobaski tyle że drobniejsze  :) napewno wszystko będzie dobrze! jak pisze Ola czekamy na wieści i bądź dobrej myśli!

reklama
Kamilko nie możesz się teraz załamywać lepiej połozyc się w szpitalu tak jak lekarz Ci karze oni jednak wiedzą najlepiej.Czekamy na wieści.Trzymaj sie kochaniutka :-*

KAmilko nic dodać nic ująć do tego co dziewczyny już napisały, pozostaje się cieszyć że zostało to wykryte i można w jakiś sposób zapobiec niskiej masie urodzeniowej. Trzymaj się cieplutko, niczym się nie martw bo skoro Cię położą w szpitalu to znaczy że będzie wszystko dobrze... Buziaczki dla Ciebie i Twojego Skarbeńka :-*

Kamilko co ja moge jeszcze innego dopisac.. napewno bedzie dobrze i tylko sie cieszyc ,ze to wykryli bo np u mnie usg ostatnio nie bylo wlasciwe wcale robione(tylko ilosc wod sprawdzila) Zobaczysz malego podtucza i bedzie wszystko O.K. :)

Witajcie dziewczątka .Ja tak wczas bo znowu nie mogę spać,całą noc od 1.00 w nocy mam bóle krzyżowe ,gonie co chwilę do toalety iszyjka cały czas na okrągło kłuje .Jak znowu mnie straszy to ja już chyba zwariuje .Jestem już tak wymęczona że mam dość .Jak leże to jeszcze jako tako ale jak zaczynam chodzić to zaczyna bardziej boleć.Jedynym plusem co zauważyłam to moje kostki ,normalnie je widać :laugh: :laugh:.Idę leżeć ,i może mi przejść znowu rano

Wiolu ale Ty się namęczysz , albo mały taki sprytny i po prostu daje Ci w kość  ;) ciekawe jak czuje się Ola  ::)

Wiolu ale Ty się namęczysz bidulko ale pomyśl sobie ze to tylko chwilowe że nie będziesz tak miała przez całe życie.Ja takie dolegliwości mam ale jak się zbliża wieczór cały dzień jest dobrze aż tu nagle dopada mnie stres i gonię do toalety itd.Odpoczywaj Wiolu już niedługo.

Zdrzemnęłam się trochę ale dalej bóle krzyżowe mnie trzymają i pewnie do południa wszystko się uspokoi. I pewnie znowu odczuwam jak któras z nas rodzi . :laugh: :laugh:

oj Wiolu biedna sie namęczysz ale mam nadzieje że to już blisko i za niedługo urodzisz lez jak najwięcej i odpoczywaj

reklama
Do góry