reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Podobno przed porodem organizm się sam oczyszcza i może wystąpić biegunka ale o wymiotach nic mi nie wiadomo. Mamy teraz bardzo wrażliwe żoładki może akurat coś co nie zaszkodziło reszcie, zaszkodziło Tobie. Ale to tylko gdybanie, jak masz telefon do swojego lekarza to napewno nie zaszkodzi do niego dryndnąć dla pewności ;)

reklama
Jak mi nie przejdzie do wieczora to do niego zadzwonię, bo wczorajszego wieczoru to myślałam, że naprawdę ducha wyzionę.

Megi jak do wieczora nie przejdzie to zadzwoń pilnie do lekarza.Jak leżałam w szpitalu to była dziewczyna do porodu i też wymiotowała(i to jak)to moze być gestoza.Wiem ze miała kroplówki.A jak pójdziesz jescze pare razy do kibelka to nawet nie czekaj do wieczora.

A jka wlasnie gdzies czytalam ze zwiastunami rychlego porodu moga byc i biegunka i wymioty!!! Megii badz gotowa!!!

Gestoza, mam nadzieję nie. Mam wyniki badań z zeszłego tygodnia i ani śladu białak w moczu więc mam nadzieję, że to nie to. Ale rodzic mogę jechac chocby zaraz, naprawdę nie mogę się juz doczekac.

Nie mam w domu ciśnieniomierza, ale zawsze było w normie albo wręcz niższe niż norma. Ostatnio mierzyłam we wtorek u teścia, był niziutkie.

reklama
Do góry