reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

już nie takie rano  :laugh: a ja sama siedze...moje Kochanie w pracy,maluchy u babci bo im się znudziło w domu...i zostałam sama  ;) mam ochote okna pomyć  ;D to znaczy ogólnie mam lenia! ale mam ochotę sie zmusić i porządnie zmęczyć  :laugh:  :laugh: Wiolu dzieci mamy juz duże...czasami mają nas w nosie więc co nam zostało ;D :laugh:

reklama
Masz racje ,moje dzieci już żyją wyjazdem do GRECJI ,wszystko jest załatwione ,mężulek jedzie po niedzieli z kasą wpłacić za pobyt .Teraz tatuś jest dla nich ten najważniejszy i ja tak się czasami czuje odsunięta na dalszy tor .No cóż ,mama siedzi w domu ,więc o czym będą ze mną rozmawiać .Ale na drugi rok powiedziałam sobie że ja też zbieram manele i jadę

oj aż im zazdroszczę  ;D Wiolu dzieci nie myśla jeszcze w ten sposób ze mozesz czuć się troszkę odsunięta  ;)  cieszą się wyjazdem i przeżywają  :) a przecież o taką frajdę nam dla dzieci chodzi,żeby "zapominały" o wszystkim ze szczęścia  :) a tak naprawdę to przecież wiemy doskonale że bez nas to ani rusz  :)  :)  :) a rok szybko zleci i następne wakacje  ;D

Witam dziewczyny
Mam pytanko jak wygląda wasz czop bo mi coś tam niby leci ale właśnie rzecz w tym że mi leciało całą ciążę i nie wiem jak to interpretować ja po prostu mam śluz który jest koloru białego i jest gęsty i właśnie czytałam że czop jest jak galaretka przeźroczysty (moj nie jst przezroczysty) i jak jest rózowy czyli z krwią to już do szpitala i ja nie wiem czy mi to czop odchodzi ten zwykły czy po prostu nic zwykła wydzielina pochwowa ...

poisy ja niestety nie pomogę bo mi nigdy ten czop nie odchodził ::) a śliuzik taki jak piszesz też mam..lekarz powiedział że to normalne zwiększona ilość śluzu niby( bo myślałam ze jakieś zapalenie zlapalam)ale skoro to norma to się nie przejmuje :)

Mi jakos nic nie odchodzi.. i w ogóle jak czytam Wasze objawy to mam wrazenie że jeszcze ze 2 m-ce w ciązy pochodze :))

To tak jak ja....... :mad: A ludzie co dzwonią sie dziwią że ja jeszcze chodze.Przecież do choler........ mam termin na 7 lipca!!!

u mnie tez czop chyba nie odchodzi bo to ejst najwyrazniej zwykla wydzielina pochwowa ..kurde tam...juz nie wiem co mam robic...a straciłam siły juz mi zniknął "instynkt gniazda" hehehe

reklama
też mam taki sluz, pytałam lekarke powiedziała ze to norma i nie ma sie co martwić. :)
Wczoraj miałam termin i rozdzwoniły sie telefony czy może już jestem mamą ??? Przecież jak wiadomo chyba tylko 3% rodzi w terminie??? Czy ludzie nie zdają sobie sprawy że nas też to męczy i chciałybyśmy sie już "podzielić" a jeszcze te telefony?? Jużżż?? Nie ???? To kiedy???? przecież ja sama nie wiem kiedy???? wczoraj sie wkurzyłam i wyłączyłam telefon. Położna mi radziła żeby znajomym podawać termin 2 tygodnie po terminie tak żeby mieć święty spokój :) Przecież jak sie urodzi Niunia to wszyscy od razu sie dowiedzą to po co tyle pytań?????? ::)

Do góry