reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Co ja zaobserwowalam u siebie to to ze mam duuzo wiecej pieprzykow na ciele niz wczesniej!!! Czy wy tez cos takiego zauwazylyscie??? Kiedys mialam moze ze 2 na jednej rece a teraz mam pelno malenkich!!! Dziwne, jakies czary chyba!!!

reklama
Mi też pojawiły się nowe pieprzyki na ciele, a oprócz tego takie 3 mini kurzajki (nie wiem jak to się fachowo nazywa) na jednej ręce. No i oprócz tego to mam dużo popękanych naczynek na nogach i rękach, przy czym te na rękach to tylko takie małe czerwonw plamki, gorzej wyglądają nogi bo tam pajęczynki się porobiły :(

widze że wszystkie maja podobnie :) Chce juz zeby było po wszystkim nie mam już siły czekać te upały mnie wykończą no i to siedzenie jak na szpilkach, wole siedzieć w domu i czekac niż zacząć gdzieś rodzić pod warzywniakiem miedzy szparagami więc męża posyłam po zakupy :D ale dzisiaj posprzątałam całe mieszkanie łącznie z myciem okien ale moję maleństwo sie chyba nie spieszy na świat chyba jej za dobrze :)
Jak mija termin to trzeba do szpitala sie zgłosic??? i czy w szpitalu mogą mi wypisać zwolnienie bo mam tylko do terminu a moja lekarka wyjeżdza sobie na urlop ?? Nie chce mi sie z tym brzuchem po lekarzach innych do przychodni gdzieś latać.

Kasiek mi tez pojawila sie oprocz pieprzykow jedna kurzajka na plecach!!! Nigdy wczesniej nie mialam takich upiekszen na skorze!!!

a ja sie dzis cała noc męczyłam bo bolał mnie brzuch tak w samym dole ale nad ranem przeszło
dzis mam wizytę u gina przełożoną z środy zobaczymy co mi powie a do tego odstawiam
te tabletki na podtrzymanie

reklama
coraz cięższe te nocki, mam wrazenie że ten brzuch cały czas jest twardy ,co wstanę do kibelka ( a średnio co dwie godziny biegam) to on twardy jak kamień a rano bolał znowu jak na okres. Chyba już niedługo się rozsypię ::)

Do góry