reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Obudziłam sie o 5 rano i już nie mogłam usnąć...każdego ranka tak mam,że może to już? ;) :laugh: ale naiwna jestem :) ale fakt faktem,że udziela mi się zdenerwowanie,nie mogę się wyluzować...czekam jak na ważny egzamin albo i jaką rewolucję ;D z tym ostatnim to nawet będzie podobnie ;D

reklama
Troche na wyrost , ale i tak napisze wam co dzis przeczytalam w temacie wlosow.

Faktycznie podczas ciazy wlosy rosna nam szybciej i wydaja sie byc bujniejsze poniewaz hormony ciazy mocno trzymaja wszystkie cebulki w glowie . Zauwazylyscie , ze bardzo malo wlosow zostaje na szczotce po czesaniu i na sitku w wannie po myciu glowy ? To wlasnie ten fenomen ciazy .
A to co chce wam powiedziec to to zebyscie sie nie wystraszyly jak po porodzie ( nie odrazu ... to moze byc nawet kilka miesiecy ) hormony sie pozmieniaja i te wszystkie ekstra wlosy zaczna wychodzic .
Moga ich byc cale garsci i jest to zupelnie normalne .

Wiem coś na ten temat bo po urodzeniu Laury strasznie wychodziły mi włosy normalnie koszmar.

Olu ja też teraz się budzę bardzo wcześnie rano i nie mogę spać a myślałam że to ja jestem tą największą panikarą bo wydawało mi się że Wy troszkę mniej panikujecie ;)ale widzę że pomału każdą z nas dopada strach ja to mówię na siebie że chodzę jak bomba zegarowa która w każdej chwili może wybuchnąć :laugh:

Wczoraj wieczorem odszedl mi kawalek czopu byl w kolorze lekko zoltyma a dzis odchodzi lekko brunatny.....wiem ze czop moze odejsc jeszcze na dlugo przed ale jzu zaczynam sie lekko stresowac....no a do tego bardzo bola mnie kosci spojenia i kurde lekkie skurcze czuje RATUNKU!!!!!!!!!!!!

Iwonko-mój czop odszedł na raty jeden kawałek 4 a drugi 3 dni przed.... ale nie straszę, może być i 2 tygodnie wcześniej, spokojnie

wlasnie wiem ze z tym czopem to moze byc roznie...no ale jakby niebylo cos sie ruszylo i teraz trzeba czekac czy sie rozkreci czy tez nie

torba spakowana czeka w pelnej gotowosci...ide cos przekasic bo nigdy niewiadomo juz teraz co sie moze wydarzyc za np ::)3 godziny

reklama
Do góry