reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

ECH...u mnie chyba w końcu cos się zbiera na burzę po tej parówie...nic nie chcę mówić ale może wywołałam,bo trochę sobie tańczę na siedząco przy kompie ;) ;D bo fajną muzyczkę sobie puściłam. Kaja25,ja mam podobne odczucia,jak wchodze do nas do pokoju,to normalnie śmierć z pzegrzania na miejscu,mam nadzieję że do nocy trochę się schłodzi,wentylatora ani na chwilę nie wyłączam no i w całym domu są przeciągi,bo mamy górę odsłoniętą-taka antresola jest i widac hall na dole więc wszędzie w pokojach są pozamykane drzwi ale pootwierane okna i non stop świszcze,to sobie muzę włączyłam,żeby tego nie słuchać,poza tym dziadek przyciął komara w salonie i chrapie :p ;) jak ja bym chciała mieszkać SAMA...tzn z mężem i synkiem tylko...

reklama
Tutaj leje od rana ale nic naprawde to nie daje.Ja to znosze super ale moja babcia koszmarnie i pojechali z nia do szpitala badania robic :( Najgorsze jest to ,ze to ja sie nia zajmuje a ona dzis byla taka slaba ,ze trzeba ja bylo dzwigac.Tylko ,ze dzis moj tata byl w domu i mnie wyreczal (choc i tak sie nameczylam przy ubieraniu itp.) a jutro go nie bedzie i nie wiem jak sobie dam rade ::) :-[

Oj Aneczko musisz teraz szczególnie uważać może poproś kogoś o pomoc bo tak samej to nie bardzo a może do jutra babci sie poprawi może to przez pogodę dzisiaj się źle czuła.

CZESC DZIEWCZYNY! JESTEM W 12T2D CIAZY CZY JEST NORMALNE BY BOLAL JESZCZE BRZUCH.NAJCZESCIEJ WIECZOREM BYLAM TYDZIEN TEMU U LEKARZA I BYLO OK PROSZE OPISZCIE CZY KTORAS Z WAS MA TAKI BOL

reklama
No u nas pada od razu się człowiek inaczej czuje niech agatka miesza dalej może coś wymiesza u Ciebie :laugh:

Do góry