reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
To z jednej strony fajnie, bo mój braciszek będzie miał piękną pogodę na swoim ślubie a z drugiej strony jak ja na tym weselu przetrwam takie upały :p

Jeśli chodzi o pogodę to nie musi być upału wystarczy żeby słoneczko świeciło a w lipcu jak nasze maluszki już będą z nami to wtedy mogą być upały żebyśmy mogły od razu wychodzić na spacerki z naszymi perełkami :)

Ja lubię ciepełko ,a jeszcze parę lat temu uwielbiałam deszcz ,chodziłam i śpiewałam piosenkę deszczową (oczywiście urywek) -CIĄGLE PADA. BYŁAM SZCZĘSLIWA PRZY TAKIEJ POGODZIE .A teraz to ciągle chce ciepełka ,choć dzisiaj ( chyba pierwszy raz tak mi nogi spuchły ) mam strasznie spuchniete nogi ,wyglądają jak 2 klocki .Ale wiem przez co ,gonię od świtu i piorę wszystkie ubrania i wieszam na polku .Myślałam że choć troszkę mama mi pomoże ,ale gdzie tam ,radź sobie kobieto jak chciałas zajść w ciąże .I jestem padnięta ale wiem że i tak nie zasnę .ALE GLĘDZE ,JUŻ KOŃCZĘ ::) ;D

To ja ponarzekam ;) dzis od rana znów mnie bardzo boli lewa pachwina a poza tym jak pojechaliśmy do miasta pozałatwiać rózne sprawy,to tak mnie kłuła szyjka,że normalnie nie mogłam kroka zrobić! MUSZĘ jutro o tym powiedzieć ginowi,może to ten krążek juz tak mnie uwiera? Albo synek tak naciska na miednicę,sama już nie wiem...

Olu mnie też ostanio tak kłuje szyjka że nie mogę chodzić ale ostanio jak byłam na wizycie to gin.powiedziła że Niunia jest bardzo nisko ułozona i naciska mnie dlatego to tak boli biorę wtedy 2 tabl.Magnefaru B6 i na trochę mam spokój.

reklama
To i ja sie dolacze do pojekiwan ;) Dzisiaj rano po przebudzeniu nie moglam noga ruszyc tak mnie pachwina bolala (na szczescie przeszlo jak udalo mi sie w koncu wstac) ::) No i boli mnie skora pod zebrami, robi mi sie tam takie zagiecie i strasznie to wkurza.

Do góry